emigrant
Član
Ovo je izgleda za Šekspira?
Biti il'ne biti,pitanje je sad.
Biti il'ne biti,pitanje je sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ključni mmenat je bio uništenje Apača na tuzlanskom aerodromu.A i Mađari nisu bili voljni da uđu kopneno koji su tehnički bili lošiji od nas.I mnogo ritske zemlje u Vojvodini što onemogućava prolaz tenkova.Ja se zaglavio Ladom a kamoli tenk.Stanje na jugu mi nije bilo poznato sem kroz razne priče.Nisu oni pomislili da uđu kopneno.Bio sam pre toga u nekim sranjima i znam koliko su se iznenadili kada se izvlačila tehnika.
pa da nemaju sankcije na drzavnu naftnu kompaniju pdvsa,mozda bi imali prihode jer je to glavmi prihod zemljeMožda venecuelanski narod na kraju izvuče i neku korist iz ovoga.
Neverovatno je da oni sa tom količinim izvezene sirove nafte nemaju ni jednu svoju rafineriju i bukvalno uvoze i sva goriva i derivate.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
preletis okeanPovlacite paralelu sa Ukrajinom , pa onda ukratko najocitiji zakljucak ,cudi me da neko nije pomenuo: Ako zanemarimo razloge intervencija , sta je ispravno ,sta ne itd: Koja je razlika u vojnoj doktrini, planiranju i vodjenju vojne operacije ,itd , pojednostavljeno , kolko su Ameri pametniji od ludog Putina i budala koji ga slijede . On jedino sto zna slagati hladne face i glumiti lidera a pametno dal je ista uradio?
Cilj i ovih i Rusa u sustini je bio skinuti rezim druge drzave , pobijediti , nametnuti druge ljudi i osloboditi od tzv prijetnje itd,itd.
Amerikanci su pokazali dosad ekstra ucinkovitu akciju.Zrtve na njihovoj strani ,nek me neko ispravi su 0 , a i kod neprijatelja ,vjerovatno sitan broj.. Nije mozda zavrseno ,otkud znamo al po pocetku i nacinu se vidi kako ce to ici.
Sa druge strane , glupi putko i njegovi skolovani generali ,..da nije tuzno bilo bi smijesno. Pobiti toliki svoj narod i narod neprijalja ,..i skoro nista ?

Sale ,pa jesam fino napisao ,zanematiti uzroke ,opravdanost , nego sa vojnog stanovistva efikasnosti i zrtava.Momo kako možeš porediti rat koji se vodi zbog ugnjetavanja nad jednim narodom (Rusi i Ukrajinci nikad nisu bili braća niti isti narod a to oni najbolje znaju i istorija) i rat zbog ekonomske kontrole nekih resursa u ovom slučaju nafte koju kupuju najviše slučajno Kina, kaka bre droga kaki bakrači, što nereše Kolumbiju, što neunište labaratorije i polja gde se gaje biljke za proizvodnju, to kao neznaju ko radi i gde, što nisu pohvatali narko bosove, sigurno će otimanjem Madura rešiti pitanje droge.Šta misliš da je Putin oteo Zelenskog pre početka ovog rata amerikanci, englezi i ova evropska bandalozija bi sigurno tapšala, sad bi svi svetleli ko neonke tojest oni koji bi preživeli, i još nešto najlakše je sprovoditi "demokratiju" u tuđem dvorištu ali no.
Jesi siguran da je bas tako tekla komplet akcija ?preletis okean
udjes u drugu drzavu
ni jedan metak,raketa se ne opali po apacima koji lete izuzetno nisko
klasicna predaja dogovorena
sto bi rekli Svedski-Akcioni![]()
zasto putin hoće terirorije zbog toga što su ruska manjina bila ugrožena .smešnoMomo kako možeš porediti rat koji se vodi zbog ugnjetavanja nad jednim narodom (Rusi i Ukrajinci nikad nisu bili braća niti isti narod a to oni najbolje znaju i istorija) i rat zbog ekonomske kontrole nekih resursa u ovom slučaju nafte koju kupuju najviše slučajno Kina, kaka bre droga kaki bakrači, što nereše Kolumbiju, što neunište labaratorije i polja gde se gaje biljke za proizvodnju, to kao neznaju ko radi i gde, što nisu pohvatali narko bosove, sigurno će otimanjem Madura rešiti pitanje droge.Šta misliš da je Putin oteo Zelenskog pre početka ovog rata amerikanci, englezi i ova evropska bandalozija bi sigurno tapšala, sad bi svi svetleli ko neonke tojest oni koji bi preživeli, i još nešto najlakše je sprovoditi "demokratiju" u tuđem dvorištu ali no.
A sto poredis uopste ovo sa tim?Ok. Popustam. Bolje je isplanirana Ruska spec operacija.

kolektivosi u Karakasu.)
zvuči mi poznatoNa brdu iznad palate Miraflores, zvaničnog sedišta predsednika Venecuele (pretvorenog u tvrđavu tokom Madurove vladavine), postoji kamp Kolektivosa (venecuelanske varijante "lojalista"), kao spoljnog prstena koji kontroliše prilaze predsedničkoj palati. Kamp je nastao na zaposednutom javnom prostoru, a jedna od njegovih uloga bila je i da brutalnom silom onemogućava proteste protiv diktature. U kampu borave civili, povezani sa bezbednosnim strukturama i kriminalnim miljeom, a sam kamp funkcioniše kao eksteritorijalni prostor, u koji policija ne zalazi. Kolektivosi su vremenom, od proklamovanih "branilaca bolivarske revolucije" koji su koristili zapaljivu patriotsku retoriku, evoluirali u kriminalne franšize, tesno povezane sa narko-biznisom.kolektivosi u Karakasu.)
![]()