Chat 17

Историја ће показати да шта год да смо желели или хтели да урадимо не би успели.
А поготово то да смо само ми Срби криви за сва зла деведесетих.
Нису Срби први помињали ни отцепљење нити раздруживање. Нити се су први хватали за оружје.
Нити су се сећали заклане браће ни ЈВуО... Нити су хватали религије и Ваткана и Ислама. Нити су се хватали за оружје и убијале ненаоружану децу нити су стављали усташка обележја и балавили над усташким сећањима...
Ми смо били узорни комунисти који су се одрекли Бога. Иако су нас комунисти потаманили жестоко и отели богатство и одузели земљу и побили све образоване учитеље.

Велике силе су одлучиле да од независне државе са војском која је била у десет у свету направи папазјанију и ропску територију од двадесетак милиона људи где ће да продаје своје производе и извози свој отпад.
Велике силе су силом то и успеле.
Сада нам мењају културни образац и пишу нам историју коју они желе и намећу нам кривицу која није наша.
Ми ионако волимо да се посипамо пепелом и да величамо своје робовласнике и злотворе.

Али ово сада је само трен у историји... и турци су мислили да су ненадјебиви па су на крају отерани и побеђени... проћи ће време све ово што ми пишемо стаће у један ред десетерца у једној народној епској песми...
Шуме ће опет да порасту, русници ће да се затворе, није благо ни сребро ни злато, није нам то Бог обећао... Кад будемо схватили шта је наш Крст све ће лакше да буде....

pa sad, da budemo realni, nisu velike sile naterale Kralja Aleksandra i Srpsku vladu da prihvati SHS u zajednicky drzavu,, nego su Slovenci i Hrvati hteli da izbegnu da postanu delovi Austrije,Madjarske i Italije.
Srbija je htela samo delove gde su vecinski bili Srbi naseljeni .

J..b..š mitologiju , i filozofiju . Samo nacionalisticka epsko mitska jadikovka . Stvarnost je da ljudi ginu zbog jedne budale . Stotine dnevno ,a najvise Rusa kad vec balavite o izmisljenoj genetskoj pripadnosti . Sve su to neciji ocevi ,braca ,djeca . Na nekim putevima se nemoze proci od raskomadanih leseva . To su ozbiljne price . Potpuno drugi svijet od ovog kuckanja u ekran.
To je realnost . Zivite u laznom mitskom filmu ,lafo bratsvu , izmisljate lazne neprijatelje ..
Fasista je onaj koji prakticno svaki dan salje stotine svoje brace u smrt i stotine tzv neprijatelja . Da nekaze neko da nije on kriv ,.. sutra moze spasiti hiljadu ljudi da se ne raspadaju u blatu , tako i prekosutra .

Момо, само ми реци кад си бранио Републику Српску јел си био фашиста или окупатор или ослободилац и бранитељ личног живота и живота својох сународника? За шта си се борио?
Што ниси пустио да те муџахедини окупирају?
То ти је паралела са украјином.
Донбас је Република Српска а остатак украјине ти је федерација.

Па што ниси рекао СрБској браћи да пусте да их орић ослободи јер је по теби ослободилац?

Да је Србија имала снаге и дозволу реаговала би исто као русија... помогла својој браћи... И да овај народ није женски полни орган од храбрости....

Nazad
Vrh