Mihajlo jovičić
Član
Tito, opet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obe Yu nisu bile po volji ni jednog ex yu naroda već djelo jednog međunarodnog eksperimenta .Onog trena kad zajednica Yu nije više bila njihov interes taj eksperiment je ugašen.Danas imamo to što imamo.Realno ,isli su na bratsvo i jednakost. Nebi Bg bio gradjen ,i glavni grad ,da nije tako
srbi i srpski nacionaltzam su upropastile srbiju počev od proslave 600 godine od velike pobede na kosovu. tita nema više od 40 godina za 40 godina je nemačka od razrušene zemlj došla među najače u svetu .rumunija koja je bila daleko iza nas nas je pretekla .vojvodina kao pokraina je bila druga po prosečnoj plati posle slovenaca. jugoslavija je bila poštovana u svetu.kao t sve u životu nije sve crno ili belo .prebacuje se hrvatima da su išli u crkvu što nisu išlt srbi. ja jesam za bogojavljensku vodicu, isad sam ismevan da sam auiošovinista šešelj ideolog naprednjaka i nacionalista je bio komunista srbin bam po rođenju barem četiri kolena od toga ne živim . za mene postoje lju di i neljudiKomunizam i Tito su upropastili Srbiju.