Розе форум... бар да је дугина боја....Ja prešao na forum Ana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Розе форум... бар да је дугина боја....Ja prešao na forum Ana
Jel su to neki " vibracioni " modeli ?Тамо има најрелевантнијих рецензија о кућним апаратима.... то жене кад простудирају... тачно знаш који модел да изабереш... који се добро показао у пракси....
ma naravno da je lazan pa nisu tolike budalePise ispod videa ''This video is faked to manufacture this line. Here is the full video. The statement in question doesn't occur.''
Niko nista ne pise o novom ministru poljoprivrede ?.Idemo li sa njim u nove pobede ili u nove propasti ?.Jbt menjaju nam te ministre svakih par god,taman nesto ''obecaju'' odma zamena.
Ено ти случај од јуче у Београду - окупили се самоиницијативно (није било наших гардиста да они полажу венце делагација) на гробљу ослободилаца из неколико амбасада, оставили венце и давали изјаве окупљеним медијима.Смишљено се ради да би се та идеја усадила код млађих и неких који прихватају алтернативну историју.
Окупљенима се обратио и амерички амбасадор у Београду Кристофер Хил уз оцену да је заједничка борба украјинских и српских војника у Другом светском рату „отворила модерно поглавље за украјинско-српске односе”.
Harcenko je kuckin sin , a Ukrajinci se jesu borili u Srbiji protiv fasistaЕно ти случај од јуче у Београду - окупили се самоиницијативно (није било наших гардиста да они полажу венце делагација) на гробљу ослободилаца из неколико амбасада, оставили венце и давали изјаве окупљеним медијима.
Кучкин син Хил извалио:
Хтео сам да овај одговор теби почнем онако како си ти мене недавно ословио - магарчино, али нећу. Оно што сам некада мислио да је неки твој неуобичајени резон, показало се, је нешто много озбиљније и ја немам ни знања ни интересовања да утврђујем шта је. Било би веома површно да те назовем магарчином.Harcenko je kuckin sin , a Ukrajinci se jesu borili u Srbiji protiv fasista