Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
100% tačno.Naročito oni što su rušili crkve i jahali popa.Kod nas bivsi komunisti najveci vernici
Беше 2001., па 2007. и онда 2012. и 2015. То беше у Македонији, а код нас, после НАТО бомбардовања, беше до краја маја 2001. пуцњаве на југу, о оним општинама на граници са Косметом.кад је био сукоб у македонији ако је тад стављена тачка
Ne da prave decu, nego da decu ne šalju na Sremski front.Za brojno stanje trebalo je sami da se potrudimo jer još i decu da nam prave stvarno ne bi bilo u redu. Malo sam preterao prema vama pa se izvinjavam ali ostajem na onom što sam ranije uopšteno rekao ne navodeći nikoga za primer.
Zato sto tada Beograd nije cuvala 17 hrvatska brigada (od koga pitam se), kao u ovom drugom slucaju. Mada je njihova 42 domobranska, vrazija, nesto drugo radila u vrijeme I sv. rata u Macvi.Bila je jedna epizoda u Prvom svetskom ratu sa omladinom koja se povlačila preko Albanije. Stradalo je više nego na Sremskom frontu. Što niko njih ne pominje?
U selu Kabas u Metohiji, jedan major se povlacio prema Albaniji. Arnauti ih prime na konak, i u toku noci ih sve pobiju. 60 vojnika, mladica. Samo kazem jedno onima koji zale za Titom, jebo vas on. Najgori deo nase istorije su komunisti. To je takvo jedno zlo kojeg se jos nismo oslobodili, i ocistili od komunistickih potomaka! Ali najjace mi kad mi neko kaze cetnici su saradjivali sa nemcima. Pa kako im onda nemci dozvolili da izvuku tolike americke pilote u Pranjanima? U cetnicima svi oficiri bili skolovani, ko je u komunistima imao neku skolu zavrsenu? Svi ste culi za onu pesmu: nema Sime nema ni Deroka! Pogledajte malo ko je bila porodica Deroko u Beogradu pre rata! Ej bre pa Milisav Surbatovic bio u cetnicima, posle rata covek radio u NASI, na projektu Apolu! Zarko Zrenjanin rodjen kod mene u kraju, nije metka opalio, nazvali grad po njemu! Pu!!!Bila je jedna epizoda u Prvom svetskom ratu sa omladinom koja se povlačila preko Albanije. Stradalo je više nego na Sremskom frontu. Što niko njih ne pominje?
Можда, али на Сремском фронту, је Српска омладина гурнута између две ватре да буде топовско месо. Албанску голготу немаш по чему упоређивати са Сремским фронтом.Bila je jedna epizoda u Prvom svetskom ratu sa omladinom koja se povlačila preko Albanije. Stradalo je više nego na Sremskom frontu. Što niko njih ne pominje?
U bre . Ja zivim u ulici Zarka ZrenjaninaU selu Kabas u Metohiji, jedan major se povlacio prema Albaniji. Arnauti ih prime na konak, i u toku noci ih sve pobiju. 60 vojnika, mladica. Samo kazem jedno onima koji zale za Titom, jebo vas on. Najgori deo nase istorije su komunisti. To je takvo jedno zlo kojeg se jos nismo oslobodili, i ocistili od komunistickih potomaka! Ali najjace mi kad mi neko kaze cetnici su saradjivali sa nemcima. Pa kako im onda nemci dozvolili da izvuku tolike americke pilote u Pranjanima? U cetnicima svi oficiri bili skolovani, ko je u komunistima imao neku skolu zavrsenu? Svi ste culi za onu pesmu: nema Sime nema ni Deroka! Pogledajte malo ko je bila porodica Deroko u Beogradu pre rata! Ej bre pa Milisav Surbatovic bio u cetnicima, posle rata covek radio u NASI, na projektu Apolu! Zarko Zrenjanin rodjen kod mene u kraju, nije metka opalio, nazvali grad po njemu! Pu!!!
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Свака част, свака ти је на месту.U selu Kabas u Metohiji, jedan major se povlacio prema Albaniji. Arnauti ih prime na konak, i u toku noci ih sve pobiju. 60 vojnika, mladica. Samo kazem jedno onima koji zale za Titom, jebo vas on. Najgori deo nase istorije su komunisti. To je takvo jedno zlo kojeg se jos nismo oslobodili, i ocistili od komunistickih potomaka! Ali najjace mi kad mi neko kaze cetnici su saradjivali sa nemcima. Pa kako im onda nemci dozvolili da izvuku tolike americke pilote u Pranjanima? U cetnicima svi oficiri bili skolovani, ko je u komunistima imao neku skolu zavrsenu? Svi ste culi za onu pesmu: nema Sime nema ni Deroka! Pogledajte malo ko je bila porodica Deroko u Beogradu pre rata! Ej bre pa Milisav Surbatovic bio u cetnicima, posle rata covek radio u NASI, na projektu Apolu! Zarko Zrenjanin rodjen kod mene u kraju, nije metka opalio, nazvali grad po njemu! Pu!!!
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Па покрените иницијативу да се озваничи "Кешин шор".U bre . Ja zivim u ulici Zarka Zrenjanina
Eno kod mene u Firmi jedan Bugarin, Pop - Otac Zvonko , vozi kamion...Obično im kod nas bude prva parohija dok ne ispeku zanat pa ih šalju dalje.Nakon vašeg imali smo takvog mladog, izuzetan čovek, poslat je dalje kada je avanzovao.Trenutno imamo popa koji je u penziji, radi valjda honorarno ili kako već i čekamo novog.U velikom su deficitu i sa te strane, nema ni sveštenstva na izvol'te.
Kod nas je baš u tim objektima (školama,obdaništima...bila locirana vojska i to komandni kadar)Од једног русофила одговор:
Са наше тачке гледишта, није ОК ни да нам бомбардују пусту ливаду, а са њихове стране, ништа их није спречавало, нити могло да их спречи да тумаче шта је то војни циљ онако како им се ћефне, поготово што су и одреднице шта је то војни циљ по међународним документима до крајности подложне широком тумачењу - "објекти који својом, локацијом, употребом или сврхом доприносе војној акцији". Шио ми га Ђура!
Школа, обданиште, пекара, па чак и болница, свидело се то нама или не, по тим истим међународним конвенцијама, постају легитиман војни циљ уколико се у њима налазе војне снаге противника.... или се њима учини да се налазе ту.
Није постојао, нити постоји неки арбитар који може да спроведе правду против НАТО-а, нити је НАТО-у било, јесте и биће до спровођења некакве правде, већ само до свог (конкретно америчког) интереса. И то им тако пролази деценијама, а што је најгоре, убеђују те да је то нормално стање ствари.
Обзиром да живим на истој адреси читавог живота, а већ у четвртој држави по реду, од којих је свака следећа мања и слабија од претходне, за украјинску државу, понављам, државу ми баш цвили тојаш. Живим у држави која је тек око трећине величине оне у којој сам се родио, па знам да ће и Хохландци преживети и без излаза на море и без источне половине некадашње им државе. Барем неће да жива у истој држави са "Москаљима", "кацапима" или како већ називале Русе.
Nije lose ali ako sam dobro zapamtio Kesinih vise nema u SakulamaПа покрените иницијативу да се озваничи "Кешин шор".