MOMOSARIC
Član
Nikome nisam rekao magarac bez razloga pa ni tebi. Nisam tako vaspitan. Ti si rekao da sam ja sizofrenik pa zato. Kako to nepomenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce kod nas skoro ceo dan se culiŠta nam se to avijacija toliko uzjogunila.
Ne znam za tog Marisava ali Drenovića na Manjači Srbi porede sa Bogom......Zahvaljujući njegovom sporazumu sa Ustaškim vlastima na Manjači nije falilo srpsko uvo .Da je aktivno učestvovao u nekim zajedničkim akcijama protiv komunista sa fašistima,to stoji.Takođe,da nije trebao dobiti ulicu u Bl,nije.....upravo iz navedenih razloga aktivne kolaboracije.Ako je Uroš Drenovic dobio ulicu Banjaluci mogao bi dobiti ulicu i Marisav Petrović. Radili su isti posao- prvi po Kozari za Ustaše, drugi po Kragujevcu.
Marisav se pokazao u Kragujevcu u oktobru 1941.Ne znam za tog Marisava ali Drenovića na Manjači Srbi porede sa Bogom......Zahvaljujući njegovom sporazumu sa Ustaškim vlastima na Manjači nije falilo srpsko uvo .Da je aktivno učestvovao u nekim zajedničkim akcijama protiv komunista sa fašistima,to stoji.Takođe,da nije trebao dobiti ulicu u Bl,nije.....upravo iz navedenih razloga aktivne kolaboracije.
Нити сам одређивао, нити одређујем кад ћеш ти или било ко други да радите или не радите и то може се види из дијалога кога смо тада имали, само да се прелиста неколико страна ове теме у назад. Али јесам констатовао да си се понео лицемерно и ти сам си ми оним што си написао дао разлог да то помислим.Nisi vjernik al bi da odredjujes dali je zabranjeno raditi ili ne i dali je neko licemjeran ili ne .
Мораш признати да сам одличан продавац Путинових муда, јер види колико много си их ти пазарио - из уста их не вадиш. Не можеш три-четири поста у овој "слободној теми" на форуму да спојиш, а да га не поменеш.Uglavnom samo okreces diskusiju , al da prodajes putinova muda pod bubrege to moze , al ako neko kaze kontra , onda udri skreci temu. Sto putin sa svojom ekipom slavi pobjedu sssr na fastima , a sad upravo je on klssicni fasista koji salje unuke tih boraca da ginu i jedni i drugi , to je ok. A ako neko kaze da su se srbi i ukrajinci borili zajedno protiv fasizma , to je za hitnu reakciju.