Chat 17

BIA-bezbednosna INFORMEROVA agencija je operativnim radom uspela ono sto pravoj BIA nije, da otkriju da studenti planiraju teroristicki napad na aerodrom, ocekuje se da operativci Informera izvrse hapsenja posto pravi organi bezbednosti jos nisu reagovali da sprece ovaj u buducnosti planirani napad, kako je navedeno do tancina 20-30 golobradih studenata blokadera nameravaju da zauzmu aerodrom i blokiraju kontrolu leta! Datum akcije jos nije otkriven, a glavni operativac BIA( ne prave BIE, nego informerove) DJV je vec odrezao koje su kazne za ovo delo, a najbolji strucnjak iz advokature Djuka kad je cuo da ima zaverenika i u kontroli leta odma rekao da se hitno hapse.

Mislim da je film Nemoguca Misija sprdnja sa ovim scenarijom, ali ocekujemo jos novih nevidjeno skandaloznim vestima iz centrale BIE-(bezbednosne INFORMEROVE agencije)

Zar nije svejedno odakle je neko ? Recimo na primjer ovde ima ljudi na tim funkcijama koje si naveo ,iz Srbije i uze i sire izbjeglica iz federacije ,Hrvatske ,..ne mnogi ali ima , jos nisam cuo da je neko pomenu ,sta ce nam taj doktor ili direktor,...on je Srbijanac ili on je Crnogorac ili slicno.
Verujem da i vi imate ljude iz Srbije na funkciji, ali siguran sam da nematte Srbina starosedeoca iz Vojvodine na funkciji! Neznam nijedan razlog zbog kojeg bi "Lala" otisao u Bosnu da se bavi funkcijom! :ppozdrav:

Verujem da i vi imate ljude iz Srbije na funkciji, ali siguran sam da nematte Srbina starosedeoca iz Vojvodine na funkciji! Neznam nijedan razlog zbog kojeg bi "Lala" otisao u Bosnu da se bavi funkcijom! :ppozdrav:
Imam kumu iz Budisave , popadiju iz Kovina , komsijskog zeta iz Temerina koji je ovde ,to je samo prvo sto mi pada na pamet.

Potpuno je drugi mentalitet ljudi u Bosni.
Naravno da bi sposobnosti trebale dati prednost ljudima gde god da se nalaze.
Btw vidimo da je Janković već skoro 20 god gradonačelnik u Sloveniji. Ja lično smatram da bi za nas, posle naših potpuno bezuspešnih pokušaja samovladanja 35 godina(odnosno posle Tita koji kao što znamo nije bio srbin), bilo najbolje dovesti švajcarca, japanca ili možda čak i slovenca, i dati mu da uspostavi održiv sistem institucija.
Nemam averziju prema bilo kojoj nacionalnoj grupaciji/plemenu, ali zaista bi trebalo malo poslati na klupu crnogorce i hercegovce bez obzira što su izgradili mit superiorne inteligencijske nadmoći. Očigledno je da nešto ne ide.
Evo i moji preci po dalekoj babinoj liniji su hercegovci i neka me niko ne kandiduje ni za kakvu javnu funkciju.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

A ko je stvarni šef BIE, u stvari ne ovaj koji "obavlja funkciju" već onaj koga ne vidimo a znamo da postoji.....da li je on iz Srbije ,Hercegovine ili Like

Nazad
Vrh