Chat 17

Jesu li ti što daju traktore bili na protestima ili će se optužiti oni koji nisu bili na protestima.:unsure:
Za sada koliko sam ja obavesten nema privatnih traktora, ali postoje indicije. Kad budem znao imenom i prezimenom onda cu moci da kazem da li su bili na protestu ili ne. Bilo da su bili na protestima ili ne ako se prikljuce ovoj prljavoj igri treba ih osuditi.

Samo da dodam. Na protestnim setnjama koje su organizovali studenti i prosvetari podrsku traktorima dali su uglavnom ljudi koji su ucestvovali na blokadama puteva. Pametnom dosta.

Занимљива ситуација момо, како су им американци ускратили саветовање и сателитске снимке фронт се урушава. Ако су подаци тачни од 800-1000 војника је прошло украјинцима иза леђа и тамо били пар недеља. Баш се потрефило кад је зеленски био код трампа.
Лоптица је пребачена европљанима па колико потраје.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Занимљива ситуација момо, како су им американци ускратили саветовање и сателитске снимке фронт се урушава. Ако су подаци тачни од 800-1000 војника је прошло украјинцима иза леђа и тамо били пар недеља. Баш се потрефило кад је зеленски био код трампа.
Лоптица је пребачена европљанима па колико потраје.

Rusi usli u cijev gasovoda i kroz cijev prosli iza ledja . Juce Kijev nije spavao a nocas Moskva....

Није само кроз гасовод, транспортовали су и опрему иза линија. Не може све кроз гасовод.

Mladi treba i da vladaju. Malo su drugaciji od nas generalno.
Кад треба све дати младима, што својима не препишеш кућу и земљу коју обрађујеш? Знају он боље то искористити, што да стари коче напредак?

Гледам каква су говна млади који се провуку на било коју позицију и помислим да је најбоље не дирати ништа. Од основне школе се уваљују у странку, плакати, рекламни материјал па даље докле добаце.

Да се разумијемо, што се тиче студената, већином су то добри људи које воде идеали, али се они ништа не питају, нити ће ако кад дође вријеме да се нешто одлучује. Увијек ће се прогурати највећи олош, и ови сад су прије 30 година били млади, паметни, вољени од гласача, па видимо докле су нас довели.

Najvece televizijske kuce u svetu kad cuju da neko poseduje ekskluzivne snimke kako na primer policajac u uniformi udara policajca u civilu ne pita sta kosta da dodje do tog snimka a kod nas RTS odbija da emituje taj snimak,, a sad je jos i VJT nalozilo policiji da otkrije ko je udario policajca , neko bi rekao nista lakse samo se pogleda snimak, to me podseca na istragu ko je pokazao spisak ucenika iz Ribnikara, a bilo na direktnom prenosu na televiziji i jos policija to nije uspela da utvrdi,, tako da verovatno ni sad nece uspeti da utvrde ko je udario policajca jer prosto nece imati dozvolu da koriste snimak kao najlaksi nacin za utvrdjivanje,, jer je predsednik Vucic vec rekao da su ga studenti napali.

Upravo si opisao ovog malog iz Doboja.
A taj mali put pod noge, pa u svoju Bosnu, pa nek tamo filozofira, pun mi k... C spasavali ih 90 tih, ratovali za njih, a oni dolaze ovamo da mrse muda, potpaljuj narod da opet ratuje, koliko smo pomogli izbeglicama a koji sad vise imaju od starosedeoca, jebo ih i Vucic i Dodik, bez skole ovde su se uvukli svuda , jedino je potrebno da si clan SNS

Najvece televizijske kuce u svetu kad cuju da neko poseduje ekskluzivne snimke kako na primer policajac u uniformi udara policajca u civilu ne pita sta kosta da dodje do tog snimka a kod nas RTS odbija da emituje taj snimak,, a sad je jos i VJT nalozilo policiji da otkrije ko je udario policajca , neko bi rekao nista lakse samo se pogleda snimak, to me podseca na istragu ko je pokazao spisak ucenika iz Ribnikara, a bilo na direktnom prenosu na televiziji i jos policija to nije uspela da utvrdi,, tako da verovatno ni sad nece uspeti da utvrde ko je udario policajca jer prosto nece imati dozvolu da koriste snimak kao najlaksi nacin za utvrdjivanje,, jer je predsednik Vucic vec rekao da su ga studenti napali.
Nemoj da te zacudi da i pored snimka pronadju neku mladju osobu koja bi uz neku simbolicnu kaznu pristala da za xxxxx evra pristane da bude privedena i da prizna da je udarila tog coveka. Ne bi im bio prvi put da tako nesto urade.

Govorili su mi stari neveruj bosancima,ja mislio da grese :)

Ovaj supak da je bio u beretkama ili bilo kakvoj specijalnoj jedinici , svi bi ga maltretirali jer nosi beretku kao da je kuvar :) Dva prsta iznad očiju a znak iznad oka a ne nasred čela!!!
Prvo kad odes u specijalne jedinice uče te kako se beretka savije prema uvetu !
d3cdb60c8f75e9dff285ea5bd7ca2012.jpg

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nazad
Vrh