Chat 17

Mozda se ne razumem u politiku, ali ne bi voleo da me neko ponovo odvuce u neko sranje od rata. Bio, doziveo, preziveo. Hvala.
Da si preziveo vidim, pretpostavljam i kako. Kad dodje da se takvi vuku na front rat je vec izgubljen. E sad ti proceni kakva ti je to licna osobina. Uglavnom drzi se tambure dok ne preselis na onaj svet, tamburasi trebaju i okupatorima i agresorima, za posao neces nikad da brines.

Jesi li ti siguran da CDU i AFD nece praviti vladu?

od afd-a su mediji napravili nacisticku partiju
Alice Weidel predsednik stranke je lezbejka a partnerka joj migrantkinja iz sri lanke---tipicno bas za naciste :haha:

neznam stvarno koje medije ti pratis i sta ali nikako se ne poklapa stanje na terenu tj ono sto se desava u svetu i ovo sto ti pises ovde non stop,da li je to tvoje misljenje pa tako pises tvoje vidjenje
Ajmo redom. Cdu da napravi vladu bez afd mora biti sklepana od kurte i murte , a afd , koji ima mnogo manje ,nemora to ? Dobra logika.
Drugo , ovo je deda od lezbejke ,koja nema nikakve veze , da nepisem koju je funkciju imao

TELEMMGLPICT000400541460_17306661051260_trans_NvBQzQNjv4BqxpkrWAfK2BzV5to_qzmI7DpsUWVzf60SYfkgE7jaNh8.jpeg

Ajmo redom. Cdu da napravi vladu bez afd mora biti sklepana od kurte i murte , a afd , koji ima mnogo manje ,nemora to ? Dobra logika.
Drugo , ovo je deda od lezbejke ,koja nema nikakve veze , da nepisem koju je funkciju imao

TELEMMGLPICT000400541460_17306661051260_trans_NvBQzQNjv4BqxpkrWAfK2BzV5to_qzmI7DpsUWVzf60SYfkgE7jaNh8.jpeg
.
.😂😂 Nemacka se spasila od nacizma a afd druga stranka u drzavi bez ikakve podrske u institucijama za razlike od cdu koji drzi sve poluge moci oko glasanja radi drzavnih institucija i osvoji 8% vise od afd. I nemci se pokazali kao odgovorni. Ne znas zemljom da hodas kako treba,koficijent inteligencije si svima dokazao ovde al ovakve izjave su vec jedan novi nivo😂😂

prvi cdu 28.7
drugi afd 19.8
treci spd 16.4
zeleni 12.3

pa ostali

liberali 4,9 ili 5% jos se nezna

od 8 stranaka afd drugi po glasovima

da dodam da se Olaf Solc kancelar nemacke oglasio i rekao da je ovo najveci poraz njegove partije(SPD) u istoriji od osnivanja iste

prvi cdu 28.7
drugi afd 19.8
treci spd 16.4
zeleni 12.3

pa ostali

liberali 4,9 ili 5% jos se nezna

od 8 stranaka afd drugi po glasovima
Sto mi to pises? Rekao si da prvi tesko mogu da naprave vladu bez drugih jel moraju da se dogovore sa kuso i muso , a drugi mogu ,ja rekao da to nema logike.
Drugo rekao si da lezbejka ima curu sa sri lanke i nema veze sa nacistima ,ja rekao da ima . Ti sad pises procente kao odgovor?

Da si preziveo vidim, pretpostavljam i kako. Kad dodje da se takvi vuku na front rat je vec izgubljen. E sad ti proceni kakva ti je to licna osobina. Uglavnom drzi se tambure dok ne preselis na onaj svet, tamburasi trebaju i okupatorima i agresorima, za posao neces nikad da brines.
Izvini Nikoletina nisam te prepoznao.

Zar rusku operaciju u Ukrajini nisu kao stvarni povod bile desetine bioloških laboratorija na granici Ukrajine prema Rusiji koje su redom radile na experimentima biološkog rata protiv Rusije. To čak više nije ni tajna... Ameri davno priznali.
Rat u ukraini je poceo 2014 godine , prije vecine dogadjaja koji se spominju kao uzrok.
Da su takozvani nacisti htijeli saradjivati sa putinom ne bi ih napao , a i o grupicama huligana i ovih u zapadnoj koji su se naslikavali ka neo nacisti , ali nisu oni drzali vlast u zemlji.

Nijedan rat nije poceo zbog razloga koji je naveden , ovdje nacisti, srbiju nije austrougarska napala zbog Franca Ferdinanda , razlog pocetka rata je bio sasvim drugi.

Takodje hitler je napao poljsku navodno sto su ovi ubili neke njihove vojnike , opet neistina razlog je bio sasvim drugi, takodje i ameri napadaju irak zbog oruzija masovnog unistenja (irak nije mogao da krene sa proizvodnjom cekica a ne takvog oruzija) uzrok nafta i neposluh diktatora sadama itd.

Sto mi to pises? Rekao si da prvi tesko mogu da naprave vladu bez drugih jel moraju da se dogovore sa kuso i muso , a drugi mogu ,ja rekao da to nema logike.
Drugo rekao si da lezbejka ima curu sa sri lanke i nema veze sa nacistima ,ja rekao da ima . Ti sad pises procente kao odgovor?
ne vredi

dakle deda sto joj radio 40 neke u polovini 20 veka,tvoje uverenje tebi govori da ce i ona 2025-te 70godina kasnije takodje da napadne ostalu evropu,ubija ljude i tako to

zanimljivo

Sve sam jasno odgovorio u prethodnom postu . Ne okreci .
doveo si u vezu nacizam sa afd strankom jer je predsednik stranke koja je rodjena 35 godina posle ww2 unuka nekog naciste

pa onda nemci pobedili taj isti nacizam koji ti povezujes sa afd strankom jer kao nisu glasali za njih a oni dobili 10% vise glasova i druga su stranka u zemlji i na sledecim ce dobiti jos vise :unsure:

u poslednje vreme stavove koje iznosis ovde su vrlo zanimljivi

pozz

Podrzavam, ali preti se federacijom sa Srbijom, jel to taj zavrsetak?? Ne smeta mi ni to, ali se u toj vasoj federaciji i neki drugi pitaju.
Nije to završetak već dnevna politika. Ustavni poredak u BiH je zlatno tele koliko za Srbiju toliko i za Republiku Srpsku. Ko to ne vidi ne treba se raspravljati o politici. Drugo, ni Radovan se 92 nije odricao Bosne. Prvobitni naziv Republike Srpske je bio Republika Srpskog naroda BiH

U raketama lezi zec, postoje predavanja onog beogradskog profesora.

Iz njegovih prica.

Najefikasnije je postaviti antibalisticki stit sto blize neprijateljskim lanserima, sto blize velika vjerojatnost obaranja ICB-a.
A poznato je da 80% stanovnistva rusije u europskom delu , a i u nedodijama je opasnije takve stvari cuvati , nema ljudi a jos manje visokokvalifikovanih, cobani ne lansiraju takve stvari , eventualno voze kamione i usprave raketu , ali za pravo lansiranje treba puno ljudi koji su na zici pa se ne vide na reklamnim filmovima.

Momentalno stit je u rumuniji ,belarusija i ukraina je idealna, belarusija je otpala prije, putin stavio sapu , ostala ukraina.
Momentalno se jos nista ne zna , moguce kratkorocna promjena plana ako trgovina uspije , ali tesko ce putin pristati da mijenja "svoje za svoje" :haha:
A i vecina rijetkih metala i ostale ekzotike je na terenu koji drzi putin :haha:
Misliš Prof. Momčilo Milinović. Jako zanimljiv lik. Gledao sam sva njegova gostovanja.
Za to što kaže da je ICBMove najlakše skidati u prvoj fazi lansiranja je naravno tačno i eventualnim pomeranjem raketnog štita na nekadašnju granicu Rusije i Ukrajine bi donelo neku prednost Amerima, ali ni blizu da bi ih to obezbedilo. On svoju tezu zasniva na tome da je većina ruskih raketnih silosa skoncentrisana u Zakavkazju pa bi ih relativno lako bilo gađati iz Ukrajine.
Uz svo poštovanje prema prof. Momčilu i njegovom znanju o raketama koje je neuporedivo sa mojim mislim da ipak on nema informacije gde se nalaze ruske nuklearne rakete.

Zašto bi Rusi sami sebi na taj način vezivali ruke i rasporedili većinu silosa na jednom mestu? Da ne pominjem da im je najkraći put za gađanje USA preko Severnog Pola tako da mi je logičnije da su silose raspoređivali na severu. Otud i ta previranja oko Grenlanda i severnog pola koja gledamo ovih dana. U opšte me ne čudi da već postoje rakete u samom ledu
Broj članova posade potreban za lansiranje je 5 do 10. Rusiji nije nikakav problem da drži taj broj u nekoj smrznutoj vukojebini.

Da dodam još i to da su silosi najstariji vid ICBM lansiranja i da je pojavom savremenijih manjih raketa zanemaren u korist mobilnih lansera i ostalih vidova nuklearne trijade. (Gledao sam gde Ameri još koriste flopi disk u jedom silosa :)). Tako da ne. Ne verujem da je pomeranje raketnog štita na istok jako bitan uzrok ovom ratu.

Nazad
Vrh