mirosti
Član
Čovek se redovno ograđuje od svojih sunarodnika koji su u prečniku većem od 15 km od njega.A kakvo je tvoje mišljenje o tome da li se on prsio ili nije, čisto kada već komentarišeš.![]()
Nebitno dali je vetar poplava ili nova oluja..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čovek se redovno ograđuje od svojih sunarodnika koji su u prečniku većem od 15 km od njega.A kakvo je tvoje mišljenje o tome da li se on prsio ili nije, čisto kada već komentarišeš.![]()
Oko 5000 ukupno u 21 vijeku , Rusa sto puta viseTačno, oni(ameri) nisu ratovali kod sebe od kada su ratovali protiv indijanaca, ali su imali pedeset ratova širom sveta gde su američki mladići itekako išli.
Jasno sam rekao da se ogradjujem od huskaca rata. Jer retorika Dodika gotovo je identicna retorici Radovana Karadzica 1991, a kako se zavrsilo valda znamo ili mozda nista nismo naucili??Čovek se redovno ograđuje od svojih sunarodnika koji su u prečniku većem od 15 km od njega.
Nebitno dali je vetar poplava ili nova oluja..
Završilo se republikom srpskom a ne drugom olujom kojom je trebao i taj deo srpskog naroda krenuti u kolonama prema matici.Jasno sam rekao da se ogradjujem od huskaca rata. Jer retorika Dodika gotovo je identicna retorici Radovana Karadzica 1991, a kako se zavrsilo valda znamo ili mozda nista nismo naucili??
Koje je to države članice NATO ugrožavao MiloševićPoenta je odgvoda je nato bio beskorisan , a ja sam rekao da je nato bio vojni savez dobra garancija mira za clanice . Miro nemoj bar ti spinovati . A krenulo je kao kritika rusima koji su pustili putina da toliko njihovih mladica posalje u smrt. Komentarisi ovu recenicu ,ne druge ,odatle smo poceli
Ni jednu . Mozda indirektno neke buduce , npr CG , nije to tad bilo aktuelno . Mozda ?Koje je to države članice NATO ugrožavao Milošević
Nikad nisam podrzavao doticnog. Nakon sto je zaludio ceo narod i uvukao ga u rat slozio bi se da im je na kraju okrenuo ledja. Zar ne mislis da se sad nekim teskim recima i izmisljotinama pise i deklaracija o Vojvodini koju i taj veliki Srbin Dodik najavljuje u Mitrovici??Završilo se republikom srpskom a ne drugom olujom kojom je trebao i taj deo srpskog naroda krenuti u kolonama prema matici.
Ti očigledno podržavaš miloševičevu politiku i ograđivanje od 'onih' srba..
Beskoristan u primarnom cilju...okupacija RusijeTo je bilo pitanje?
Док су се истовремено ови около држали за руке и певали "Кумбаја, мај лорд".Nakon sto je zaludio ceo narod i uvukao ga u rat slozio bi se da im je na kraju okrenuo ledja.