Chat 17

То видим да ти не андрстенд.

Ја те подсећам на догађаје у читавом окружењу које некако не узимаш у разматрање пре него даш своју квалификацију о некоме или нечему, конкрено о Ћубици и распаду Југославије.

Победа Русије је или граница на Дњепру и Дунаву или да се нато повуче на границе после пада берлинског зида.

Јер овако ништа нису урадили... ракете ће опет полетати са границе Русије на Москву.

Мада и када полете са Дњепра то је можда пола минута више.

Не могу замислити да лукави западни латини не уђу и не поставе своје ракетне и одбрамбене системе у делу територије коју не контролише Русија.

Све мислим да су амери проценили да је оваква Русија за сада такв ад аим не представља проблем...
Да је умире и почну опет да их позападњавају али сада до краја....

А да крену на Кину ...
Mislim da su te rakete najmanje odgovorne za rat. I jedni i drugi mogu da gađaju suprotnu stranu raketama od kojih ovi nemaju odbranu. To približavanje raketa imalo je smisla 62. ne i danas. Tako da uzroke ovog rata treba tražiti u drugim stvarima.

Evo gledao malo Aktuelnosti. Rusi u žestokoj ofanzivi samo što nisu ušli u Kijev. I tako od početka rata. Onda pogledam stanje na mapi i vidim da je linija razgraničenja ista ko što je bila. Rusi uzmu jedno selo, Ukrajinci drugo i to je tako još od zauzimanja Soledara. Sad mi ovaj rat i po tome sve više liči na onaj naš sa Hrvatima i Bošnjacima. Gde prvo jedni idu u ofanzivu, onda drugi i na kraju nikom ništa. A ljudi ginu. Sve više liči da je dogovoreno.

Njemacka se oslobodila opasnosti od povampirenog nacizma. Afd ima samo 20 posto
Pokazalo se kakve su Svabe odgovoran narod kad je nesto bitno , za razliku nas
Izlaznost oko 85 posto

Jesi li ti siguran da CDU i AFD nece praviti vladu?

od afd-a su mediji napravili nacisticku partiju
Alice Weidel predsednik stranke je lezbejka a partnerka joj migrantkinja iz sri lanke---tipicno bas za naciste :haha:

neznam stvarno koje medije ti pratis i sta ali nikako se ne poklapa stanje na terenu tj ono sto se desava u svetu i ovo sto ti pises ovde non stop,da li je to tvoje misljenje pa tako pises tvoje vidjenje

Dogovorena stvar 100%. Narod gine, oni prave pare. Kazu ljudi ratuje Putin protiv NATO, jer NATO salje silno naoruzanje. Pa nek uzme zucko nek im izbombarduje pruge, mostove, aerodrome i spreci dopremanje tog silnog naoruzanja i resio je rat. Ionako se hvale kako imaju neke silne rakete. Bore se na istoku za neke plemnje i supe, a zapad ne taknut i onda kaze doprema se silno naoruzanje.

Jesi li ti siguran da CDU i AFD nece praviti vladu?

od afd-a su mediji napravili nacisticku partiju
Alice Weidel predsednik stranke je lezbejka a partnerka joj migrantkinja iz sri lanke---tipicno bas za naciste :haha:

neznam stvarno koje medije ti pratis i sta ali nikako se ne poklapa stanje na terenu tj ono sto se desava u svetu i ovo sto ti pises ovde non stop,da li je to tvoje misljenje pa tako pises tvoje vidjenje
Jesi ti siguran da oce ?

naravno da ne ali ti si napisao da su nemci odgovorni i da su pobedili povampireni nacizam(klasicna teza mejn strim medija o afd-u i laznoj prici o stranci)
dobili su 10% vise glasova na ovim izborima

ako ovi ostali zele da prave vladu mora i kuso i ruso da se spoji,jako velika i siroka koalicija koja nikad ne moze dugo da opstane

Mislim da su te rakete najmanje odgovorne za rat. I jedni i drugi mogu da gađaju suprotnu stranu raketama od kojih ovi nemaju odbranu. To približavanje raketa imalo je smisla 62. ne i danas. Tako da uzroke ovog rata treba tražiti u drugim stvarima.

Evo gledao malo Aktuelnosti. Rusi u žestokoj ofanzivi samo što nisu ušli u Kijev. I tako od početka rata. Onda pogledam stanje na mapi i vidim da je linija razgraničenja ista ko što je bila. Rusi uzmu jedno selo, Ukrajinci drugo i to je tako još od zauzimanja Soledara. Sad mi ovaj rat i po tome sve više liči na onaj naš sa Hrvatima i Bošnjacima. Gde prvo jedni idu u ofanzivu, onda drugi i na kraju nikom ništa. A ljudi ginu. Sve više liči da je dogovoreno.
U raketama lezi zec, postoje predavanja onog beogradskog profesora.

Iz njegovih prica.

Najefikasnije je postaviti antibalisticki stit sto blize neprijateljskim lanserima, sto blize velika vjerojatnost obaranja ICB-a.
A poznato je da 80% stanovnistva rusije u europskom delu , a i u nedodijama je opasnije takve stvari cuvati , nema ljudi a jos manje visokokvalifikovanih, cobani ne lansiraju takve stvari , eventualno voze kamione i usprave raketu , ali za pravo lansiranje treba puno ljudi koji su na zici pa se ne vide na reklamnim filmovima.

Momentalno stit je u rumuniji ,belarusija i ukraina je idealna, belarusija je otpala prije, putin stavio sapu , ostala ukraina.
Momentalno se jos nista ne zna , moguce kratkorocna promjena plana ako trgovina uspije , ali tesko ce putin pristati da mijenja "svoje za svoje" :haha:
A i vecina rijetkih metala i ostale ekzotike je na terenu koji drzi putin :haha:

Dogovorena stvar 100%. Narod gine, oni prave pare. Kazu ljudi ratuje Putin protiv NATO, jer NATO salje silno naoruzanje. Pa nek uzme zucko nek im izbombarduje pruge, mostove, aerodrome i spreci dopremanje tog silnog naoruzanja i resio je rat. Ionako se hvale kako imaju neke silne rakete. Bore se na istoku za neke plemnje i supe, a zapad ne taknut i onda kaze doprema se silno naoruzanje.
zato sto na zapadu ne zive rusi

ako krene da rusi i bombarduje po zapadu,stradace i civili i eto povoda i price o zlom patuljku

zapad ukrajine ruse nikad nije ni zanimao,sada ce mozda dobiti i vise nego sto su hteli da se ovo napokon zaustavi,sto traje od 2014

Momo ti dobro znaš moje mišljenje. A ono je da je putin imao obavezu da zaštiti svoj narod i ne dopusti da ih žive spaljuju neonacisti.
Više puta sam te pitao o tom ruskom narodu u ukrajini i kako ih je trebalo spasiti od uništenja i nisi mi odgovorio nikada.
Nije se poneo kao milošević koji je svom narodu preko drine čak uveo i sankcije, pa ga ni to nije spasilo .
Ajde redom : to spaljivanje Rusa u Odesi . Prvo ,bilo je relativno davno za izgovor za direktnu agresiju. Nisam bas upoznat detaljno ,sve sto znam je , demonstracije i sukob proruskih i proukrajinskih demonstranata . Neko je zapalio trzni centar u kome je bilo dosta naroda , medju ostalim dosta proruskih demonstranata , i poginulo 40ak ljudi. Vjerovatno je zapalio neko od proukrajinskih demonstranata , neznamo , tragedija , neki vatrogasci gasili ,itd ,to je sve sto ja znam. O nekom nasilnom nepostovanju vecine u Ukrajini se isto prica ,obojena revolucija , nacizam , i putin je rijesio da donese pravdu specijalnom operacijom .Tenkovi njegovi nisu docekani ruzama ,nego borbom protiv njih ,koja traje vec tri godine . To je sve sto znam. Nevidim donosenje pravde nego okupaciju klasicnu . Ako je zastita ,zasto se ti kojima stize zastita bore protiv njega?

Jasno sam rekao da se ogradjujem od huskaca rata. Jer retorika Dodika gotovo je identicna retorici Radovana Karadzica 1991, a kako se zavrsilo valda znamo ili mozda nista nismo naucili??
Kakva je to bila Radovanova retorika 91?Jel govorio nešto bez osnova i bez uvida u stanje na terenu? Završilo se onako kako je u tom momentu jedino bilo moguće.

zato sto na zapadu ne zive rusi

ako krene da rusi i bombarduje po zapadu,stradace i civili i eto povoda i price o zlom patuljku

zapad ukrajine ruse nikad nije ni zanimao,sada ce mozda dobiti i vise nego sto su hteli da se ovo napokon zaustavi,sto traje od 2014
Ni siptari ne zive recimo u KG pa nas '99-te NATO izbombardova samo tako i to civilne ciljeve.
Mislis li da sad ne stradaju civili?

Zar rusku operaciju u Ukrajini nisu kao stvarni povod bile desetine bioloških laboratorija na granici Ukrajine prema Rusiji koje su redom radile na experimentima biološkog rata protiv Rusije. To čak više nije ni tajna... Ameri davno priznali.

Poslednja izmena:
Ajde redom : to spaljivanje Rusa u Odesi . Prvo ,bilo je relativno davno za izgovor za direktnu agresiju. Nisam bas upoznat detaljno ,sve sto znam je , demonstracije i sukob proruskih i proukrajinskih demonstranata . Neko je zapalio trzni centar u kome je bilo dosta naroda , medju ostalim dosta proruskih demonstranata , i poginulo 40ak ljudi. Vjerovatno je zapalio neko od proukrajinskih demonstranata , neznamo , tragedija , neki vatrogasci gasili ,itd ,to je sve sto ja znam. O nekom nasilnom nepostovanju vecine u Ukrajini se isto prica ,obojena revolucija , nacizam , i putin je rijesio da donese pravdu specijalnom operacijom .Tenkovi njegovi nisu docekani ruzama ,nego borbom protiv njih ,koja traje vec tri godine . To je sve sto znam. Nevidim donosenje pravde nego okupaciju klasicnu . Ako je zastita ,zasto se ti kojima stize zastita bore protiv njega?
gde si ovo video i cuo al ozbiljno sad?

i zasto pises toliko o necemu ako neznas nesto

uzmi sebi jedan dan pa malo guglaj,gledaj emisije iz tog doba

ko je izabran na izborima 2014-te
ko ga je srusio
ko je instalirao neku novu vladu
zasto je krim otisao posle toga
odakle Azov bataljon u sklopu UKR vojske itd itd

mnogo tema

evo ovde imas bar sat vremena da malo gledas sta je bilo pre skoro 10godina ako skrolujes postove
razni analiticari,politicari govore
ne treba ti dugo ako malo samo razmisljas da saberes 2 i 2

Ni siptari ne zive recimo u KG pa nas '99-te NATO izbombardova samo tako i to civilne ciljeve.
Mislis li da sad ne stradaju civili?
pa ako ponovo procitas moj post,mozda shvatis sta sam napisao a tice se o prici o zlom patuljku

onda bi se citava evropa jos vise uzvampirila protiv rusa

kad su ovi nas bombardovali to je upravo radila ta ista evropa

dva arsina al jbg

naravno da stradaju ali ne po zapadu

Nikad nisam podrzavao doticnog. Nakon sto je zaludio ceo narod i uvukao ga u rat slozio bi se da im je na kraju okrenuo ledja. Zar ne mislis da se sad nekim teskim recima i izmisljotinama pise i deklaracija o Vojvodini koju i taj veliki Srbin Dodik najavljuje u Mitrovici??
Drzi se ti tambure, za politku nemas kapaciteta. Kakve ti gluposti pises, cime je uvukao ceo narod u rat? Ko je to u Hrvatskoj i Bosni mogao da spreci rat kada je taj rat isplanira par godina pre nego sto je i poceo? Hrvati uvozili oruzije za rat 1988,a izetbegovic povlačio potpis sa vec dogovorenog mirovnog plana samo jer mu je naredjeno da do rata mora doci. Jel to mozda golobrada vojska u sloveniji zapocela rat ili je cuvala ustav drzave kojoj se zaklela dok su ih slovenci ubijali sa podignutim rukama? Al eto uvek se nadje takav imbecil kao ti koji ne zna gde je supalj al se razume u politiku do moga.

Drzi se ti tambure, za politku nemas kapaciteta. Kakve ti gluposti pises, cime je uvukao ceo narod u rat? Ko je to u Hrvatskoj i Bosni mogao da spreci rat kada je taj rat isplanira par godina pre nego sto je i poceo? Hrvati uvozili oruzije za rat 1988,a izetbegovic povlačio potpis sa vec dogovorenog mirovnog plana samo jer mu je naredjeno da do rata mora doci. Jel to mozda golobrada vojska u sloveniji zapocela rat ili je cuvala ustav drzave kojoj se zaklela dok su ih slovenci ubijali sa podignutim rukama? Al eto uvek se nadje takav imbecil kao ti koji ne zna gde je supalj al se razume u politiku do moga.
Mozda se ne razumem u politiku, ali ne bi voleo da me neko ponovo odvuce u neko sranje od rata. Bio, doziveo, preziveo. Hvala.

Nazad
Vrh