mihajlo 022
Član
Normalno da nisu svi lopovi ali da su imali neki kvasac koji je podigao testo njihovog kapitala imali su. Setimo se samo zelenog plana i kako je vraćen i da ne širim dalje jer bi se stvarno imalo pisati naširoko i nadugacko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne taman posla, nego sam hteo reći da ima i takvih slučajeva.Hoces da kazes da svi kod kojih se vidi napredak imaju nesto ukradjeno ?
U Somboru je hektar oko 19.000 evra,odnosno 9-11.000 kj300hilj evra ciste zarade za 10 godina da se kupi 40h(prosek samo neka je 8.5k evra/h),vrlo vrlo tesko
sadaU Somboru je hektar oko 19.000 evra,odnosno 9-11.000 kj
Meni je kvasac plata iz firme. Sve sto pretekne nakon sto se kupe osnovne (i preko osnovnih gde racunam letovanje na primer) potrebstine ulozim u neku zemlju ili u gvozdje.. Ko misli da je taj zivot sladak nek proba slobodno, zelim mu svu srecu u radu u 3 smene (posao, poljoprivreda, porodica)Normalno da nisu svi lopovi ali da su imali neki kvasac koji je podigao testo njihovog kapitala imali su. Setimo se samo zelenog plana i kako je vraćen i da ne širim dalje jer bi se stvarno imalo pisati naširoko i nadugacko.
Kod nas ima jedan ne bavi se poljoprivredom, ali zato mu rata za lizing 600.000 mesečno.Ali zato jak ko zemlja.Taj što je dužan najbolje zna kako mu je. Stari ljudi su govorili da je dug loš drug i ja mislim da su u pravu.
Da nije jak kao zemlja ne bi ni dobio kredit.Kod nas ima jedan ne bavi se poljoprivredom, ali zato mu rata za lizing 600.000 mesečno.Ali zato jak ko zemlja.
I šta misliš kako bi to uspeo bez kredita i lizinga?
Jedan kaže ali daje 600.000 mesečno, a zaboravlja da nema tog lizinga ne bi mogao ni da sanja milionske profite
Ako ima posla i imaš plan,kredit je najbolja opcija koju imaš.
Nerazumem čemu zavidnost?Neko radi tri posla a neko ni jedan kako treba!ma vidim ja da vi ne znate sta pisete
prvo se napsie da neko za 10godina stigne do 40h zemlje iz poljoprivrede
posle 4 posta se pise radi se 3-4 posla uz poljoprivredu,neznate vi kako je to muka ovo ono
a prica je ta da se brane "lopovi" i "uspesni"
komedija
Takve samo pumpam,da se jos vise iznerviraju.Kod mene u kraju ima jedan koji zavidi svima.
Kod njega je parola Crko da Bog da što ima, Crko da Bog da što nema.
ne nego se pisu glupostiNerazumem čemu zavidnost?Neko radi tri posla a neko ni jedan kako treba!
Radim zemlju,nemam traktoristu i uglavnom je sam poradim.Naravno noću kad drugi spavaju.Imam malu transportnu firmu sa dva stalno zaposlena vozaca,jednim privremeno-povremenim i cetvrti sam ja.Znaci vozim kamion,traktor uglavnom nocu i sve popravljam sam jer nemam mehanicara.Zena mi radi na poslu od 7.30-16.30 i kad se vrati kuci vodi papire,racune i ostale gluposti.U sezoni je to uglavnom do 22h,sad nam i cerka pomaze jer ide na ekonomiju a kancelarijske poslove radi od 16 godine.Nepijem,nekockam,nedrogiram se,znaci svi stedimo i naravno solidno sam zaradio do sad bez nekih velikih nasledstava.I sad ispadnem "lopov"?Ovakvih i jos uspesnijih ima puno,pogotovo ovde na forumu ali to uglavnom smeta neradnicima koji filozofiraju.Nekada se to radilo ispred dragstora a sad preko fejsa!
Kad sam po prvi put otisao u Švabiju pre 12 godina,iznenadio sam se.Švaba radi poloprivredu a ide i na posao!?Zašto nebi tako radili i kod nas?Ona nasa glupost hobi i profi je poturena od botova!ne nego se pisu gluposti
nemozes napisati ne ti licno nego bilo ko zaradio iz poljoprivrede nesto a ovamo se radi za fiksnu platu iz koje se ta ista poljoprivreda dopunjuje
to su dva sveta
jedan ustaje i ide u kosaru,svinjak u 6 ujutru svaki dan,drugi seda u auto i ide za traku,kancelariju,sahtu ne bitno
ovaj prvi zivi i radi iz poljoprivrede i ako kaze zaradio sam 10jutara zemlje,bravo i zasluzeno za taj posao
drugi ako mi kaze rodilo pa sam zaradio iz poljoprivrede malo morgen,kad se ovamo poklapa sa mesecnom zaradom koja mu je i osnov
al posto ocigledno to se u srbiji nemoze objasniti
necu da duzim pricu
U pravu si,a dok nismo sišli sa teme predlazem ti da probas raditi dva posla 6 meseci pa onda nastavljamo diskusijune postoji profi i hobi
kod nas ko radi u firmi,prvo i osnovno mu je to zanimanje pa tek onda poljoprivreda(samo ratar) jer prvo mora uraditi taj posao kad je to zavrsi moze na njivu-logicno
obicno oni i dizu arendu jer preklapaju arendu sa mesecnom zaradom
a kad se vrate stranica,dve i vidi se od cega je pocela diskusija a to je zarada u poljoprivredi i ko je lopov i mulja a onda se uvede prica da se ustvari ima i firma,rade se 3 posla i ostalo
obicno se tako ovaj foum i vodi
krene se jedna tema a zavrsi se totalnom drugom diskusijom o kojoj se ustvari nije ni pocelo pricati