mihajlo 022
Član
Kakve to veze ima radimo li u firmi ili ne? Ima članova koji su radili u firmama a sada ne. Ti su najglasniji protiv onih što rade u firmi i rade zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sestra mi radi u ProCredit banci. Ljudi mnogi duguju, to je činjenica, ništa ružno, samo činjenica. Što više zemlje, veći krediti, jbg...Te floskule o dugovima i bankama cujem na sve strane od zavidnih i sebicnih ljudi...tako da bolje gledajte u svom dvoristu a ostavite druge da se pate! Od silne zelje za tudjom propasti ne vidite svoju
Dokle god ne zaživi zakon o poreklu imovine nema smisla pisati o napretku u tom smislu kako si napisao. Imam utisak da ti što su stekli ne govore baš sve a krediti i enormni prinosi svake godine služe samo kao izgovor za nešto drugo.Sa kreditima samo pametno i nema zime. Znam lika vec 15god. se bakce sa kreditima kupuje zemlju na vecito a prosle god pljunuo u kesu 70k za Lexiona i adapter! Znam i jos neke koji kupuju stanove i sire se po drugom polju stalno krediti, bili normalni a sad su gazde
A vi sto ste bez kredita i mislite da ste naj pametniji zadrzite to za sebe i uzivajte, ne zavidite ovim pacenicima!
Nije me briga nego ti ne umeju da malo spuste loptu već se prave da su posisali svu pamet sveta i svima sole mozak. Što bi narod rekao znam te puško dok si pištolj bila.To već ne bi trebalo da je naša briga već nekih organa loji su trenutno (30-tak godina) u zimskom snu.
Sve je isto samo se narativ nekih članova drastično promenio od tad....Uzmite prve strane foruma od osnivanja procitatjte i vide ete jos pre 15g isto pisanje kako je balon naduvan,kako su veliki jadni,tuzni i duzni i kako ce puci.
Do tad su samo popucali oni koji cekaju taj dan. Tocak se okrece i dalje.
Nije da im zavidim ama bas ni malo. Nego su ti sa velikom gomilom kredita toliko prezaduzeni da se stalno vade, grabe zemlju samo daj uvek malo jer su rate velike, podizu arendu jer je zemlje uvek malo a ustvari mala im zarada po jedinici povrsine. Ne zelim im da propadnu, nego samo malo da olade i rade koliko mogu i treba, bice lakse i njima i nama oko njihTe floskule o dugovima i bankama cujem na sve strane od zavidnih i sebicnih ljudi...tako da bolje gledajte u svom dvoristu a ostavite druge da se pate! Od silne zelje za tudjom propasti ne vidite svoju
Primecujem da se u poslednje vreme sve vise siri ta prica kako svako ko napreduje u stvari krade na neku drugu stranu ili diluje nesto. Budimo ljudi i priznajmo kad neko ume nesto da radi, nisu svi uspesni pokrali nesto pa postali uspesni preko noci..Dokle god ne zaživi zakon o poreklu imovine nema smisla pisati o napretku u tom smislu kako si napisao. Imam utisak da ti što su stekli ne govore baš sve a krediti i enormni prinosi svake godine služe samo kao izgovor za nešto drugo.
Hoces da kazes da svi kod kojih se vidi napredak imaju nesto ukradjeno ? Ili su oni ukrali, ili je neko za njih ukrao, ili su svi po malo kraduckali ?Tačno nisu svi ukrali ima i slučajeva gde iza tih "uspešnih" stoje onii koji su krali toga ima u svakom selu.
Slazem se mada ne ide svakoj generaciji jednako dobro.. Mom dedi je trebalo 60 godina da od 5 hektara dodje do 20 hektara. Ovde kako se pise, ako ja za 10 godina dodjem do 40 hektara obradive povrsine dobicu etiketu da sam ukrao, jer jbga ne mozes toliko zaraditi... Zato i propadamo jer mnogi misle da se napreduje samo kad se mulja, kad bi malo vise gledali svoja posla i svoja dvorista mozda bi nesto i uradili u njima ali no..Cenim samo kapital koji je stican generacijama....
300hilj evra ciste zarade za 10 godina da se kupi 40h(prosek samo neka je 8.5k evra/h),vrlo vrlo teskoHoces da kazes da svi kod kojih se vidi napredak imaju nesto ukradjeno ? Ili su oni ukrali, ili je neko za njih ukrao, ili su svi po malo kraduckali ?
Dajte ljudi o cemu mi pricamo, da li smo toliko postali zavisni da ne verujemo da ima sposobnih ljudi..
Slazem se mada ne ide svakoj generaciji jednako dobro.. Mom dedi je trebalo 60 godina da od 5 hektara dodje do 20 hektara. Ovde kako se pise, ako ja za 10 godina dodjem do 40 hektara obradive povrsine dobicu etiketu da sam ukrao, jer jbga ne mozes toliko zaraditi... Zato i propadamo jer mnogi misle da se napreduje samo kad se mulja, kad bi malo vise gledali svoja posla i svoja dvorista mozda bi nesto i uradili u njima ali no..