talianu
Član
To su suvoparne teorije pa evo ti primer ,moja je tašta postala baba sa 36 njena a njena majka sa 51 prabaka.I ti sad zastupaš stavove nekih"pametnijih " od nas.evo sta kazu pametniji od nas:
Generation - Wikipedia
en.wikipedia.org
Генерација (демографија) — Википедија
sr.wikipedia.org
znaci moze da bude od 20 do 30 godina (i onda prosek je 25 godina, kao sto sam rekao)
pa ajmo opet:
15x20=300 godina
15x30=450 godina
2024-300=1724.g
2024-450=1574.g
znaci tvoj predak u petnaestom kolenu bio je rodjen negde izmedju 1574. i 1724.g!
e sad, ako je rodjen blize 1724.g onda je moguce da je neko zapamtio i preneo imena svih njegovih potomaka (i njega samog), a ako je rodjen blize 1574.g. malo je verovatno, po mom misljenju.
negde sam citao da posle par godina (tipa 150/200) od poslednjeg faraona, niko ziv ko je tamo ziveo nije znao kako se grade piramide, ko ih je izgradio i cemu. toliko o "usmenom istorijskom pamcenju"
Ok vidim iz pisanja da želiš samo tvoje teorije da su ispravne i ne krivim te ,okružen sam sa gomilom ljudi koji su suvi teretičari i u njihivm stavovima ni Bog Otac ih ne može okrenuti.
Sreća ne pripadam tom sloju pa sam za svaku zdravorazumsku diskusiju.
Ajmo sad odakle tebi mišljenje da niko ništa nije zapisao pa da se držiš nekih stavova da su svi grešili i da je sve pogrešno?
Da li ti imaš neke podatke o tvojoj lozi?Voleo bi bar ovako šturo da izneseš na forumu kao što sam i ja ,čisto da uporedimo podatke.