MOMOSARIC
Član
Od do , ili , od ukljucujuci do ukljucujuci ?koliko je generacija od tvog pradede do tvog sina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od do , ili , od ukljucujuci do ukljucujuci ?koliko je generacija od tvog pradede do tvog sina?
Sta ti stavka 3?1.pradeda
2.deda
3.on
4.sin
4 generacije.. ili je trik pitanje ne znam sta pitas ?koliko je generacija od tvog pradede do tvog sina?
89 / 4 = 22,25
Samo samo pitao matematicki da pojasnis tvoje pitanje sta se misli od do? Ukljucujuci pradedu i sina ili ne ?1.pradeda
2.deda
3.on
4.sin
koliko je to?
pa podelis 100 sa tim jebeno nemogucim misterioznim brojem X
koliko je godina jedna generacija?
pa pomnozis rezultat sa 15 (generacija)
pa to oduzmes od danasnjeg datuma i dobijes datum rodjenja prvog
i onda prenosis usmeno 450 godina bez greske i zabune...
te daleke 1649.godine Oliver Kronvel osvojio je Irsku, kralj Carls I pogubljen je javnim odsecanjem glave a ja sam se zaljubio u.......
1649 - Wikipedia
en.wikipedia.org
@MOMOSARIC
evo ja da pitam tebe:
O cemu razgovaramo?
O generacijama?
Da li svaki treba da se rodi, polno sazri i naprca sledeceg?
Pa kako onda racunati?
On je valjda imao i tatu1.pradeda
2.deda
3.on
4.sin
koliko je to?
pa podelis 100 sa tim jebeno nemogucim misterioznim brojem X
koliko je godina jedna generacija?
pa pomnozis rezultat sa 15 (generacija)
pa to oduzmes od danasnjeg datuma i dobijes datum rodjenja prvog
i onda prenosis usmeno 450 godina bez greske i zabune...
te daleke 1649.godine Oliver Kronvel osvojio je Irsku, kralj Carls I pogubljen je javnim odsecanjem glave a ja sam se zaljubio u.......
1649 - Wikipedia
en.wikipedia.org
@MOMOSARIC
evo ja da pitam tebe:
O cemu razgovaramo?
O generacijama?
Da li svaki treba da se rodi, polno sazri i naprca sledeceg?
Pa kako onda racunati?
Ovo bi trebalo da je tačan odgovor ?..................
Npr kada pitas koliko je brojeva od 3 do 5 ............pa je odgovor 1 ..............
Malo mi nejasno, po tome na primer u kuci zivimo ja i sin i to je jedna generacija??89 / 4 = 22,25
Potvrdi .
Ne, zive dve generacije u kuci ali razlika izmedju vas je jedna generacija.Malo mi nejasno, po tome na primer u kuci zivimo ja i sin i to je jedna generacija??
Cistu logiku sam uzeo iako iz matematike nisam bio dobar . Logika kaze da se saberu godine oceva kada su dobijali decu . U tvom slucaju to je 89 godina . Taj broj podelis . Da podelis sa 5 koliko si ti generacija naveo to bi bilo 18 godina prosek sto se po datom vidi da je nelogicno . Onda uzmes sa 4 i to je prosecan broj od 22,25 kada su se deca dobijala iz tih generacijaMalo mi nejasno, po tome na primer u kuci zivimo ja i sin i to je jedna generacija??
Rijesio si empirijskiCistu logiku sam uzeo iako iz matematike nisam bio dobar . Logika kaze da se saberu godine oceva kada su dobijali decu . U tvom slucaju to je 89 godina . Taj broj podelis . Da podelis sa 5 koliko si ti generacija naveo to bi bilo 18 godina prosek sto se po datom vidi da je nelogicno . Onda uzmes sa 4 i to je prosecan broj od 22,25 kada su se deca dobijala iz tih generacija