Chat 17

Roknuo nekog,pa te traze?
Једино могу да ме траже због заосталих алиментација а да то не знам. Нисам био у рату. Све из мог комшилука покупили а мене нису хтели. Кажу, мора неко да остане да чува жене да их неко не дира док се ратници не врате. Богу хвала, сви се вратили живи (а за здравље је ?).

Jos uvek cekam rezultate,ali verujem da sam originalni starosedeoc ,i da volim sve dodjose :ppozdrav:
Da se vrattim na temu bajsa,moj je mali pa nemoze da upadne u lanac :ROFLMAO:
Naravno da treba svakog voleti ko to zasluze i ko je dobar i ispravan covek . Aj nemoj da ne javis rezultat . Ko zna mozda si potomak Marka Kraljevica pa zato ores drumove 🤪
A sto se tice bajsa . Nemoj se sekirati jer uvek ima gorih od tebe a vidis i da izreka nikada ne znas za sta je to dobro je dobra izreka jer nemas problema sa lancima 🤣

Naravno da treba svakog voleti ko to zasluze i ko je dobar i ispravan covek . Aj nemoj da ne javis rezultat . Ko zna mozda si potomak Marka Kraljevica pa zato ores drumove 🤪
A sto se tice bajsa . Nemoj se sekirati jer uvek ima gorih od tebe a vidis i da izreka nikada ne znas za sta je to dobro je dobra izreka jer nemas problema sa lancima 🤣
Opšte je poznato da mi Bacvani imamo mali :ROFLMAO:

Jel ti koristis neke nedozvoljene supstance a te suptance su od skoro dozvoljenje u Nemackoj 🤣 . Dugo me neko nije inspirisao da se zezam na ovaj nacin . A sada se izvini Bacvanima jer ce te proterati kroz sulundar 🤣
Vidis da se salim! Zapravo,nama Bacvanima je najveci ali nevolimo da se hvalimo :ppozdrav:

Steta sto nema nekog sremca da se ukljuci i kaze kakvo je stanje kod njih . Ako im je kao sremska kobasica onda da se iskljucujemo iz ove price 🤣
A ne bi bilo lose i da neki pirocanac kaze stanje . Mada bolje da ne prica jer je kod njih peglano stanje kobasice 🤣

Ja moj novac ostavljam u HR!Barem sam siguran sta misle o nama! :ROFLMAO:
Gledao nedavno na tv ili youtubu , prica ide ovako: , odete u Madjarsku , vi ste stranac , to nitko nemora da vam kaze , ne znate jezik, ne poznajete kulturu , odete u Italiju . isto ste stranac , odete u Srbiju , sve razumjete , poznata kultura , niste stranac ali ste u NEPRIJATELJSKOM OKRUZENJU , isto vazi i za njih kad dodju kod nas 8-)

Inace:
1.

2.

3.
Hitlerov . Vjerovatno nema nikakve veze. Najsmjesniji i najlicemjerniji su Rusi sa komentarima , npr Medvedev , da americka kopilad sa pomoci pomazu produzenje bratoubilackog rata izmedju podijeljenog istog naroda , povecavaju broj zrtvi , umjesto da se nemjesanjem pomognu da se rat prije zavrsi .
Kakva budala i vrijedjanje stotina hiljada zrtava na obe strane .

Ја свој не остављам али сам о с т а в и о. Пре рата сам купио плац на Брачу и од онда нисам био тамо (нити ћу).
Nisi ti ništa o s t a v I o , nego si samo pametno uložio .
Ko zna koliko plac sada vredi !

Hitlerov . Vjerovatno nema nikakve veze. Najsmjesniji i najlicemjerniji su Rusi sa komentarima , npr Medvedev , da americka kopilad sa pomoci pomazu produzenje bratoubilackog rata izmedju podijeljenog istog naroda , povecavaju broj zrtvi , umjesto da se nemjesanjem pomognu da se rat prije zavrsi .
Kakva budala i vrijedjanje stotina hiljada zrtava na obe strane .
tacno, ni ja ne mislim da ima veze, ali ruska kampanja vec se polako zahuktava online i u ovom pravcu
dok u isto vreme ONI (rusi) su ti koji produzuju rat i ubijaju bracu!
mislim koliko licemeran moras da budes da bi takvo nesto izjavio!

rusi mogu zaustaviti ubijanje svoje brace OVOG TRENUTKA, samo treba da odu iz Ukrajine!

elem, ruska propaganda je najvise namenjena onim sa malim IQ (i identicna propagandi koju je milosevicev rezim koristio za vreme jugoslovenskih ratova, do te mere je ista da pocinjem da sumnjam da je ruski kgb vodio propagandu srbiji/milosevicu u to vreme), nemam pojma kako oni pametniji rusofili zive sa tolikom kognitivnom disonancom?

po svim definicijama fasizma danasnja Rusija je FASISTICKA zemlja! Sto je potvrdio poznati istoricar strucnjak za fasizam
Fašizam je ideologija radikalnog autoritativnog nacionalizma koje karakteriše moć diktatora, nasilna kontrola opozicije i kontrola sredstava proizvodnje, razmene i distribucije. Fašizam je naziv za ideologije i pokrete koji smatraju kako je država temelj ljudskog društva, odnosno institucija koja treba u potpunosti nadzirati svaki aspekt društvenog života. Fašizam je državno uređenje koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka.

i ovde sa titlovima i krace

P.S. sva sreca pa sam davno stavio u ignore listu izvesnog ruskog spijuna, mogu samo da zamislim kako ce peniti :haha:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh