mihajlo 022
Član
A ko je ovde stručnjak?Osim člana koji većinom piše o šećernoj repi? Možda ima još neki da ne grešim dušu ali ja koliko vidim većinom su priuceni sveznalci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А која неће (можда не баш за 25)? А можда и то буде добро, да сви будемо муслимани (мада и Шити и Сунити улезе једни другима у џамије са ексползивом).i da li si uopste svestan da ce za jednu generaciju (25 godina) Rusija ce biti vecinska MUSLIMANSKA zemlja?
Више ником живом не верујем (а нарочито мртвом), чак и себи, често, не верујем.vise ni nasima ne verujes
Kako te pronaci na YT??Да момо, на јт и са пуним свињцима кад су скоро сви одустали. Срећа, лудост или нешто треће?
Tvoje mišljenje mi proizvodi bol na jednom mestu da ne navodim kojem.МиЈАЈло, ако имаш 22, максимално 24 године, онда и да разумем да си млад и дрчан, али ако имаш више година, онда заиста треба да се забринеш јер осим што далеко ниси најјаркија лаппица на новогодишњој јелки, ти си малчице функционално неписмен.
Opa,ti si domorodac?Izumrla vrsta kao Indijanci?Lepo sam ti rekao da držiš usta zatvorena. Ne slušaš pa sad sadržaj izbacujes u pisanoj formi. Ako si došlja niko vas nije zvao i niko vas i ne drži u Vojvodini.
Uhvate ljudozderi Sremca,Bosanca i Slovenca. Ako vam pošalju neko voće iz vašeg kraja puštamo vas. Dolazi paket Bosancu sa šljivom ovi mu gurnuse u **greška. Slovencu dolazi kruška- isti postupak al se Slovenac dere i odjednom počne da se smeje. Pita ga Bosanac što se smeje a on će- eno Sremcu poslali lubenicu.Trce Srbijanac,Crnogorac i Bosanac za vozom a ovaj polako ubrzava . Prvi odustaje Cg , "e vala ga ja ne trco vise," malo kasnije i srb , " nemogu vise" ,...boske da gas i nekako se ubaci.
Kaze crnogorac " vidju budale , a doso samo da nas isprati"