Локвањ, ја сам сигуран да је твоје познавање српског језика више него довољно да можеш да направиш разлику у значењу израза "багра коју треба уништити за сва времена", "ликвидирања тих припадника оних странака у смислу бављења политиком" од нпр. формулације "недопуштање том-и-том да се због тог-и-тог учествује у политичком животу", али ви вајни прогесивци нешто олако користите изразе попут "уништити" или "ликвидирати". Шта, баш толико сте бежали из школе са часова српског језика да не можете прецизно да изложите своје мишљење? Мислиш да ћеш ти и било ко имати право да кажете "Јао, па ја нисам баш тако мислио..." када почне уништавање и ликвидирање и "у ваше предузеће", какогод неко схвати те речи?
Но нећу ја да ти напомињем колико лоше покушаваш да нам пренесеш Чанков став, већ да на то просто напишем - "Види ко то каже!". Па тај муфљуз је у првом кругу оних које би требало презирати ако се појави и изјаве нешто у јавности. Само што он нема образа или му је можда такав ангажман, па неће да нас благослови својим отсуством из јавног живота.
И не батргај се узалуд - ти јеси шовиниста и показао си не једном свој презир према народу одавде. Само што си попут Чанка, без образа, па не прекидаш са тиме, нити, због разлога кога нећи јавно рећи, то капираш. И не, не стављам је његове речи у твоја уста, већ ти тумачиш шта је он рекао, а бојим се и како си то схватио.
Не, ја се не шлогирам када било ко окачи било какак линк о било чему, већ се изненадим када неизглед озбиљан човек се позове на фантастичну будалаштину покупљену са Нета, која га не заинтересује да барем пет минута прогугла на Нету и провери има ли неке истине у томе што је неки инострани весељак написао.