Chat 17

Nije to nista . Da vidite komentare u nasim Nezavisnim novinama kad god je nesto o Vucicu . Evo primjer , procitajte sve . Bude toga vise ,ovo je frisko.

Al pazi bot komentare
Autpilot, kako lepo primeti kolega. Pritom isti nick ostavi 10 komentara. Izgleda da je je plaćen po komadu, nije ovo paušal...

Локвањ, ја нисам прорус, ја сам русофил.

Је л' то вама весељацима заиста не долази до мозга да тим одређивањима ко је "багра коју треба уништити за сва времена", радите исто оно што што су радили нацисти? Која сте ви морална вертикала и интелектуална елита, да ви пребирате шта ваља, а шта не? Судећи по томе шта и како пишеш, ти сигурно не припадаш онима који имају капацитет и да помисле да расуђују о нечем таквом. Ал' неко или нешто те је издресирало да помислиш да си се сам сетио тога.

И опет ћу те питати, које ти то имаш историјско образовање, формално или неформално, да Чанково булажњење називаш "искреним тезама"?

Чанак није "Србин са коренима на овим просторима", него Југословен у најгорем свом виду. Ако буде добио неке бенефите, он ће за две-три године да прича потпуно другачије од онога што данас прича.

Нисам њега назвао шовинистом, иако он то јесте и то онај аутошовиниста, већ тебе и не због било каквог линка који си поставио, већ због онога што пишеш и како коментаришеш по форуму кадгод је у питању Србија и њено друштво.

Било би много боље и корисније, када би онолико колико прдиш о било чему што се тиче Србије и њеног друштва, имао воље да свима по Европи које сретнеш по Нету, да их упознаш да је из твог народа дошао нпр. Емил Сиоран, а не само ситни лопови и Цигани у најнегативнијем смислу.

Што се тиче диктатора Путина и мог величања њега, мислим да немам потребе за тиме, када и ти то знаш лепо да урадиш - "има 300 аутомобила и 20 авиона..." и којекакве бедастоће си успео да напишеш.

Кажеш "...за ове наше политичаре никада нисам видео из твојих постова да ти је неки по вољи". На добром си путу - слободно разви тему.

Zorge ili kako vec…!
Ne proseravaj gluposti jer nemas potrebe!
Unistiti bagru kao sto sam napisao, reci su Canka koji siguran sam da nije rekao u kontekstu likvidiranja tih pripadnika onih stranka vec u smislu bavljenja politikom na ovim prostorima! Mani me nacizma, sovinizma i nebuloza!
Uostalom na prostoru Srbije nadam se da znas ko je tih ‘90 tih bio spreman za takav cin!
Budalstine koje tako nazivas o putku i njegove imovine ja nisam napisao nego opet sam link postavljao gde si se ti slogirao isto kao i posle Cankovog.
Ne mozes ti opaljen u glavu zameniti moje reci sa recima nekih drugih koji tvrde sta tvrde!

I Marinika,komplet žuta elita...svi negatori i zagovornici priznanja Kosova i tzv genocida u Srebrenici....svi su to pomije iz iste kuhinje...ko to do sad nije shvatio,nikad neće
Ova žuta elita?
1b4004afcce01a3508fc1da227ed3cf8.jpg

Локвањ, ја сам сигуран да је твоје познавање српског језика више него довољно да можеш да направиш разлику у значењу израза "багра коју треба уништити за сва времена", "ликвидирања тих припадника оних странака у смислу бављења политиком" од нпр. формулације "недопуштање том-и-том да се због тог-и-тог учествује у политичком животу", али ви вајни прогесивци нешто олако користите изразе попут "уништити" или "ликвидирати". Шта, баш толико сте бежали из школе са часова српског језика да не можете прецизно да изложите своје мишљење? Мислиш да ћеш ти и било ко имати право да кажете "Јао, па ја нисам баш тако мислио..." када почне уништавање и ликвидирање и "у ваше предузеће", какогод неко схвати те речи?

Но нећу ја да ти напомињем колико лоше покушаваш да нам пренесеш Чанков став, већ да на то просто напишем - "Види ко то каже!". Па тај муфљуз је у првом кругу оних које би требало презирати ако се појави и изјаве нешто у јавности. Само што он нема образа или му је можда такав ангажман, па неће да нас благослови својим отсуством из јавног живота.

И не батргај се узалуд - ти јеси шовиниста и показао си не једном свој презир према народу одавде. Само што си попут Чанка, без образа, па не прекидаш са тиме, нити, због разлога кога нећи јавно рећи, то капираш. И не, не стављам је његове речи у твоја уста, већ ти тумачиш шта је он рекао, а бојим се и како си то схватио.

Не, ја се не шлогирам када било ко окачи било какак линк о било чему, већ се изненадим када неизглед озбиљан човек се позове на фантастичну будалаштину покупљену са Нета, која га не заинтересује да барем пет минута прогугла на Нету и провери има ли неке истине у томе што је неки инострани весељак написао.

I Marinika,komplet žuta elita...svi negatori i zagovornici priznanja Kosova i tzv genocida u Srebrenici....svi su to pomije iz iste kuhinje...ko to do sad nije shvatio,nikad neće
Ove što su bili ljuti zagovornici ne priznavanja Kosova dadoše im sve što su tražili pa i malo preko toga jbt. A i dalje se busaju u grdi i furaju nam priču kako je Kosovo srce Srbije.
I dok se fura priča "Dogodine u Prizrenu" niko ni ne obraća pažnju na jug Srbije koji veoma lako i brzo može doživeti sudbinu Kosova. I dok se majstori fokusiraju na te pompezne priče kako bi Legija za 3 dana vratio Kosovo (inače Legija je bio tamo 98-99 pa nešto ne vidim sa smo uzeli bilo šta) za to vreme nama klizi jug Srbije. I niko to ni ne pominje niti se trudi da sačuva nego pričaju o nečemu što je već izgubljeno i šta trenutno nemamo nikakve šanse da vratimo. Al je zato dobra fora za krađu još i još novca.

Servira nam se priča kako će neki čuj Dinko (lepo ime) Gruhonjić valjda u saradnji sa ovim debelim da odvoji Vojvodinu. Svako ko ovu ideju smatra iole u najavi realnom je po mom mišljenju ili totalna neznalica prilika u Vojvodini ili budala. Postoji možda volja određenog dela Mađara na severu da se pripoji Mađarskoj ali to apsolutno nije realna pretnja i čak ih ni Madžari ne žele. (Za koj moj su razvlačili onolike žice? :))
Realne opasnosti niko ne pominje i niko ne priča o njima nego izmišljaju gluposti.

Što se tiče "genocida" u Srebrenici to jednostavno ne može da izgovor niko ko misli dobro srpskom narodu. Odvratan, gnusan ratni zločin, da! Odgovorni da odgovaraju, da! Odbrana tog zločina rečenicom "A šta su oni nama radili?", ne! Ali ne može se to nazvati genocidom jer ne spada u tu definiciju po više tačaka!

Опет, види се шаблон и сценарио активирања спомињаних особа и гурање у први план право ниоткуда. Немају странку ни људство које стоји иза њих али имају медијски простор и њихова реч се чује. То не може без некога ко ће да климне главом. Биће форсирани неколико недеља и опет на 'лађење. За то време ће се активирати ови који су били "оправдано одсутни".

Локвањ, ја сам сигуран да је твоје познавање српског језика више него довољно да можеш да направиш разлику у значењу израза "багра коју треба уништити за сва времена", "ликвидирања тих припадника оних странака у смислу бављења политиком" од нпр. формулације "недопуштање том-и-том да се због тог-и-тог учествује у политичком животу", али ви вајни прогесивци нешто олако користите изразе попут "уништити" или "ликвидирати". Шта, баш толико сте бежали из школе са часова српског језика да не можете прецизно да изложите своје мишљење? Мислиш да ћеш ти и било ко имати право да кажете "Јао, па ја нисам баш тако мислио..." када почне уништавање и ликвидирање и "у ваше предузеће", какогод неко схвати те речи?

Но нећу ја да ти напомињем колико лоше покушаваш да нам пренесеш Чанков став, већ да на то просто напишем - "Види ко то каже!". Па тај муфљуз је у првом кругу оних које би требало презирати ако се појави и изјаве нешто у јавности. Само што он нема образа или му је можда такав ангажман, па неће да нас благослови својим отсуством из јавног живота.

И не батргај се узалуд - ти јеси шовиниста и показао си не једном свој презир према народу одавде. Само што си попут Чанка, без образа, па не прекидаш са тиме, нити, због разлога кога нећи јавно рећи, то капираш. И не, не стављам је његове речи у твоја уста, већ ти тумачиш шта је он рекао, а бојим се и како си то схватио.

Не, ја се не шлогирам када било ко окачи било какак линк о било чему, већ се изненадим када неизглед озбиљан човек се позове на фантастичну будалаштину покупљену са Нета, која га не заинтересује да барем пет минута прогугла на Нету и провери има ли неке истине у томе што је неки инострани весељак написао.
Takvih postova na celoj stranici i napada s tvoj strane pun mi je q!
Baljezgaris i zvalavis kako bi posle preokrenuo pricu u tvoju korist, penis i gutas se sopstvenog znoja od tezine reciju jednog Canka! To sto ti on dize pritisak i provocira jer govori neke stvari to resi s njim!
Ja vec treci put ti kazem da sam samo link postavio i nemoj mene napadati, da si pri sebi i citav ne bi to cinio!

Ма јок Радашине, баш и није неко вређање - просто дискутујемо, макар и жустрије. Али заиста.

Локвањ, а шта ти очекујеш, да ти идем низ длаку кадгод неку будалаштину (попут Чанкових вербалних испрдака) окачиш овде јер, да се не лажемо, окачио си то јер су у складу са твојим ставовима (са све ликвидацијама и уништавањем), па да ти не кажем ни реч, јер као - ти си само окачио линк?

"Пеним се и гутам сопствени зној од тежине речи једног Чанка"!?

Еј, иди са овом Чанковом "тежином речи" зајебавај неког другог.

Krmak Čanak u prvom videu pravi jednu temeljnu grešku na kojoj onda gradi suludu teoriju....Srbi su u prvom redu NAROD sa svojim identitetom ,ne vuku svoj identitet iz političkih prilika kao ostale instant nacije iz političkih razloga s početka 19tog vijeka....Čuj pravoslavni manastiri koje si gradili pravoslavni narod kojeg je Konstantin VII Porfirogent opisao kao Srbe još 950 i neke

Ovaj drugi video nebih komentarisao..Čanak izgovara definiciju genocida,hebalo majku
Samo sto je napisao taj Konstantin VII Porfirogent je dokazani falsifikat koji i nema veze sa stvarnoscu, a uz put "susjedi" se spominju puno vise puta od srba u istom pisanju :haha:

Zorge!
Ovo nije diskusija, kad mi kacis da sam sovinista i imam iste stavove po tom pitanju kao i Canak ako sam samo link pustio!
Za iskrene njegove teze za koje mene optuzujes u svrhu neceg treceg opet preterujes jer sam se samo nadovezao po pitanju politicke likvidacije tih stranaka (tako sam se izrazio) a ne ciniti klasican ubilacki zlocin nad tim nekim politicarima!
Drugo, bezobrazan si kad radis tako nesto iskljucivo zato sto imam neke druge stavove po pitanju tvog idola i napadam tvog jebenog diktatora i neke nase ratne zlocince koji su sjebali skroz ovu nasu zemlju! Ne trazi od mene da volim olosa i diktatora kako bi bio na istoj talasnoj duzini sa tobom jer necu ti dozvoliti! Od onda su krenule varnice bez potrebe! Ti mu radi sta god ti zelis od silne ljubavi ali ostavi mene po strani!
Drzavu i narod i narodnosti koji zive na ovim prostorima nisam nikad omalovazavao a drugo je napad na slobodouman nacin nad nekim idiotima sa ovih prostora koji su se bavili a i bave se pollitikom i dan danas pa su nas doveli da onaj svet koji za tebe nije svet pljune po nama! Jer tebi je svet rusija a to sto si u Evropi i okruzen Eu drzavama nije svet!
I mani me tvojih glupih izmisljenih teorija jer i ne vataju se bas za moju licnost!
Otrezni se!!!

Samo sto je napisao taj Konstantin VII Porfirogent je dokazani falsifikat koji i nema veze sa stvarnoscu, a uz put "susjedi" se spominju puno vise puta od srba u istom pisanju :haha:
Ajde,falsifikat- ma šta pričaš a ko je dokazao da je falsifikat??Da nisu oni što su pisali o hrvatskim kraljevima.?😎

Ovde svako ko se smatra manjinom je u boljem polozaju kako god da okrenes. Pomoci i podsticaja sa obe strane. Pa kad dodju izbori, uvek u fotelje zasednu. Promeni se vlast pa za mesec dana u drugu fotelju a ti gologuzijo busaj se u grudi verom i "patriotizmom" i od 10 000din, 5000 daj svom detetu za ratu za knjige a drugih 5000 ce se sastaviti sa 5000 od jos nekoliko takvih srbalja da se kupi glas manjine i produzi agonija. Kakva bre pripadnost zajednici kad svaki napor debelo naplate

Ovde svako ko se smatra manjinom je u boljem polozaju kako god da okrenes. Pomoci i podsticaja sa obe strane. Pa kad dodju izbori, uvek u fotelje zasednu. Promeni se vlast pa za mesec dana u drugu fotelju a ti gologuzijo busaj se u grudi verom i "patriotizmom" i od 10 000din, 5000 daj svom detetu za ratu za knjige a drugih 5000 ce se sastaviti sa 5000 od jos nekoliko takvih srbalja da se kupi glas manjine i produzi agonija. Kakva bre pripadnost zajednici kad svaki napor debelo naplate
To je barem lako,prijavi se da si Cigan ili neki migrant i resio si probleme 8-)

Ajde,falsifikat- ma šta pričaš a ko je dokazao da je falsifikat??Da nisu oni što su pisali o hrvatskim kraljevima.?😎
Zato sto su se zaj** samo 300 godina , a us put hrvate spominje na teritoriji gdje su sada , pa na teritoriji koja bi mogla biti sadasnja crna gora i jos tu oko ceske i poljske, a us put ne spominje ni srpske kraljeve nego samo narode :haha: .

Nazad
Vrh