DraleTD
Član
Него шта ћемо ми са срањима у Новом Пазару? О томе се ћути, а гадно се закувава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo procitaj sam (knjige mozes skinuti na internetu):Posto je ona tebi za sve kriva ne mogu ti verovati
Ali ono sto znam da Rusija zeli ujedinjenje svih pravoslavaca
Ako Evropa reši da stegne omcu samo da nam oči ne ispadnu.Па гледај, резолуција оде у савет безбедности, тамо опет неко уложи вето. То не прође и опет се настави република српска геноцидна творевина без икакве одговорности оних који тако причају. За то време јевропа још стеже омчу око врата и тренира строгоћу.
Jel se ovih dana nesto novo izdesavalo ?Него шта ћемо ми са срањима у Новом Пазару? О томе се ћути, а гадно се закувава.
Mikhail Suslov & Marek Čejka & Vladimir ÐorđevićI jel bi mu ti 100% poverovao ?
Naravno da znam sta pricas . Dok je nacija nista se ni ne moze uraditi . Koliko znas da je recimo u 10 veku postojalo nacija i koje su to , koje imamo i danas ?Стеки, боље питај како је та глупост звана панславизам радила у пракси на неком нижем нивоу, на пример Чеха и Словака, па Срба, Хрвата, Словенаца и осталих.
Или и сам капираш како иде и како се завршава обједињавање више нација у јединствену државу.
Десетом веку? Хелени, да не кажем Грци.Koliko znas da je recimo u 10 veku postojalo nacija i koje su to , koje imamo i danas ?
Pa vec smo se svi odrekli pravog identiteta . Tako ce opet ako bude trebalo zarad viseg cilja . Ako ne onda idemo dalje sa stvaranjem nacija . Vojvodjanin nije lose ali ja mislim da mi moramo biti Banacani . Onda kada stvorimo to pravimo se ludi i necemo se odricati svog identitetaДесетом веку? Хелени, да не кажем Грци.
Ал' није начин да се обједињаваш и групишеш само ако заборавиш неки свој национални идентитет, када он већ постоји. Неће нико да се одриче тог свог идентитета тек тако.
Ух, знаш шта сам приметио, ко из моје околине, изнад националног идентитета, да је Србин, ставља неки регионални, културни и слично, то да је Војвођанин, Банаћанин, Сремац и слично? Све неки лузери који су просрали све шансе, који су у неком трипу да су им деде и прадеде били нека посебна цивилизација, па сад покушавају да тај трип остваре.Vojvodjanin nije lose ali ja mislim da mi moramo biti Banacani .
Takođe svako ako mu Vojvodina ne odgovara može da se vrati odakle je došao a ne da se ponaša ko magarac kad ga izvuku iz blata. Bio je jedan izbeglica kojem Srijem i Srijemci nisu odgovarali pa rešio da ode u Srbiju jer su tamo pravi ljudi. Međutim kad mu je jedan rekao-dete ti j...m šta kosis tu? njemu se javilo sa Srijemci nisu baš toliko loši i vrati se u Srijem.Војводина, граница више царстава, више пута колонозована и насељавана. Не знам да ли си пратио али то смо већ прешли, свако је од негде дошао. Ко тврди другачије, да је домородац ај' нека образложи.
Ja samo navodim jedan primer pošto kupio po to i prodaoSad treba da se polemise ko su bolji ljudi na osnovu tvog primera, Vojvodjani ili Srbijanci??
Sta sve zaludnom coveku ne padne na pamet...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока