Chat 17

па ваљда прво треба утврдити да ли је митровић успешни бизнисмен или није можда нама није јасно шта је успех у оваквом систему Будимо реални човек је успео да преживи и јул спс жуте снс коме је то реално успело а да не спомињемо жто је оженио председника

Imacu ogrevnog drveta u visku , posto se zimus zabavljam sa ciscenjem oko 2ha zemljista kupljenog u blizini rijeke a vezanog sa nasim parcelama a koje je zapusteno u nebranjenom dijelu pa je mjesavina sume , zbunja i tako to . Uglavnom prvi dio "projekta " je vec u toku ,za krcenje koristim bager ,kasiku , sa improvizovanom hvataljkom koju sam sam napravio za lakse premjestanje drva i grana ... Uglavnom pitanje je u vezi najjednostavnije pakovanja iscijepanog ogrevnog drveta na palete koje bi se kasnije tovarilo pomocu viljuskara ili krana i vozilo dalje. Sva iskoristiva drva bi usluzno platio rezanje i cijepanje i ideja zasad mi je da improvizujem zamjenu za ovakav sistem jer mi se neisplati da kupujem ovakvu masinu.

Stavio bi paletu dole , onda neko npr vece metalno bure , kocku ,ili slicno , pustim preko palete , kad vec imam bager nije problem. Onda se drva ubace unutra ,donji dio omotam mrezom za bale , podizem bacvu gore i omotavam . Na kraju ako treba ojacati sa onom trakom za palete . Imate li sugestija kako bi to moglo ili zasto nebi moglo? Jel radio neko slicno?

Кад већ плаћаш сечење, плати и најјефтиније даске што нађеш и направи коцке на палети. Овде продају 1.8 м³ у коцкама. Обично буде најлошије дрво остаци из дрвне индустрије. Тако ћеш лакше продати и транспортовати.

Taj uređaj ti je za punjenje, imaš cirkular i traku, koja ubacuje.
I baždaren je na kubik.
Ja bi na tvom mestu proverio da li se može napravit bure po tim standardima, da bi se moglo koristit tu oriđiđi mrežu.
Ovesiš na utovarivač.

Nebi da slazem , nema se kad. Radije bi da se odmah sa cjepaca ubacuje , pa bice po slobodnoj procjeni . Ima kupaca na poznato ,nece biti problem. U krajnjem slucaju i tako. Ima i u prodaji ovde takvih kaveza gotovih , raspitacu se posto su.

Najjednostavnije ti je da napraviš na paleti kao drvenu kocku.I u nju ubacuješ iscepana drva.Tako se kod nas prodaju.Mogu ti slikati kako to izgleda.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh