Chat 17

Sto je previse ,previse je. Samo ,vi sami tesko cete ista promijeniti dok se vecina ne okrene na pravu stranu . Na ovu na koju sad gledate ,ide sve gore i gore.

Момо, писао сам већ х пута, овим темпом сами ће се појести и систем урушити. Чим парица нестане и право пречег због власти.
Па ко дочека зелену траву.
Ни гласа о томи мони, вулину, весићу, сад опет гашића гурају у први план са изјавама.
А и опозиционе и нестраначке вође су на 'лађењу. Нема ћуте и осталих са се чују. Од последњих великих протеста када је операција трактор требала да одвуче масу па није мало су заборављени.

Момо, писао сам већ х пута, овим темпом сами ће се појести и систем урушити. Чим парица нестане и право пречег због власти.
Па ко дочека зелену траву.
Ни гласа о томи мони, вулину, весићу, сад опет гашића гурају у први план са изјавама.
А и опозиционе и нестраначке вође су на 'лађењу. Нема ћуте и осталих са се чују. Од последњих великих протеста када је операција трактор требала да одвуче масу па није мало су заборављени.
Ne znam na osnovu čega donosiš takve zaključke.
Ćuta a i ostali su veoma, veoma aktivni samo se ne eksponiraju previše.
Operacija traktor kako je ti nazivaš je dogovorena i inicirana od strane beogradskih studenata i nije služila za odvlačenje pažnje.

Милан, како је тај један трактор успео да дође чак дотле?
Ако се опет буде користио (а лично верујем да неће) могао би да се укључи лајв или снимак како је стигао и поред чега је све прошао.
И да паркира на место где није забрањено паркирање.
Овако слаб ефекат.
Сетимо се багеристе џоа, што је био на челу колоне како је прошао. Ако се сећате.

Е то чекам мирости, да се неко сети тога али им нешто није на памети. Претили му отказом и као скупљали паре за гуме и поправак.
Знају то и ови модерни багеристи.

Kako objasniti ili shvatiti ljude koji su bili naj glasniji protiv Milosevica cak i bili ucesnici demostracija i 5 oktobra, a sada kao penzioneri podrzavaju ovog danasnjeg?? Padaju na istu pricu o Kosovu, Republici Srpskoj i slicno.
ti nikad nisu bili za demokrate

pogledaj broj glasova i sve ce ti se samo kasti

Nisi u pravu .Glasali smo za demokrate pa je zbog toga Milošević pao.Ne bi ostali 12 godina.Ali mi ovi nisu jasni što Coci kaže.Mora da su to roditelji uhlebljenih.Od mene ni SRS ni SNS nikad nisu dobili glas.A ti isti penzioneri ne razumeju da je raspad SRS samo na papiru jer SRS više nema poverenje naroda.

Nazad
Vrh