Chat 17

Милан, како је тај један трактор успео да дође чак дотле?
Ако се опет буде користио (а лично верујем да неће) могао би да се укључи лајв или снимак како је стигао и поред чега је све прошао.
И да паркира на место где није забрањено паркирање.
Овако слаб ефекат.
Сетимо се багеристе џоа, што је био на челу колоне како је прошао. Ако се сећате.
Putanja traktora je dogovorena dve večeri pre ,u toku vožnje Zlatkov tel.je bio kod Nebojiše u autu jer znaju da se prati .
Lajv u toj situaciji bi bio smešan. Mnogo bliži Beogradu su tvrdili da ne mogu jer eto....
Jedina greška je parkiranje ali naknadna pamet ne pomaže.
Kasnije tek je nekima došlo u glavu da se trebao parkirati u blizini nekog od fakulteta i bio bi zaštićen od policije od strane studenata.

Ja ne verujem koliko ljudi znam da je podržavalo Slobu, pa se zaklinjalo u demokrate. A posle čik pogodite koga?
Sloba je morao da ode. Vodio je totalno pogrešnu politiku. Uvodio nas iz rata u rat od kojih je sve izgubio (neki i dalje veruju da smo mi sve te ratove pobedili :ROFLMAO: ) Samo zbog toga da ne pominjem ostale probleme i loše stvari koje je svaka vlast posle njega nasledila i razvila u još gori oblik.
Morao je biti promenjen sistem. Sloba manje više. Zato ja govorim : "Neka ostane Vučić. Neka se abolira i ako je odgovoran za sve i svašta. Neka i dalje prča babama bajke za laku noć. Ali mora da mu se uticaj svede na nivo Tome. I da se pohapse svi ostali odgovorni za sve i svašta. Takođe da se institucije polako čiste od kancerogenog tkiva koga ima izgleda više nego zdravog.

Ja ne verujem koliko ljudi znam da je podržavalo Slobu, pa se zaklinjalo u demokrate. A posle čik pogodite koga?
Sloba je morao da ode. Vodio je totalno pogrešnu politiku. Uvodio nas iz rata u rat od kojih je sve izgubio (neki i dalje veruju da smo mi sve te ratove pobedili :ROFLMAO: ) Samo zbog toga da ne pominjem ostale probleme i loše stvari koje je svaka vlast posle njega nasledila i razvila u još gori oblik.
Morao je biti promenjen sistem. Sloba manje više. Zato ja govorim : "Neka ostane Vučić. Neka se abolira i ako je odgovoran za sve i svašta. Neka i dalje prča babama bajke za laku noć. Ali mora da mu se uticaj svede na nivo Tome. I da se pohapse svi ostali odgovorni za sve i svašta. Takođe da se institucije polako čiste od kancerogenog tkiva koga ima izgleda više nego zdravog.
Druže jel tebi dobro?

Па логично, шта мислиш да ће сви ови "академски" грађани и новопечени "бизнисмени" тек тако одустати од својих тренутних функција? Па ти ће гребати и је.бати и по мртвима ходати само да овај и ова власт остану што дуже на нашој политичкој сцени. Па код нас је до јучерашња баба сера и чистачица у кафанчинама преко ноћи постала матичарка.

Оће qрац. Послије '45 су засјели потпуно неписмени људи на све позиције од мјесне заједнице и поштара до судије и директора.
Кажу старији да се и тада причало да ће се нешто промијенити, да ће се цијенити знање, а не само ко је подобан.

Сад причамо да ће доћи ред, да неће нигдје примати оне који донесу диплому куповних факултета, а они раде тако већ 20+ година. Још 20 и ето им пензије, а плата била добра па ће пензија бити изнад просјечне.

Па логично, шта мислиш да ће сви ови "академски" грађани и новопечени "бизнисмени" тек тако одустати од својих тренутних функција? Па ти ће гребати и је.бати и по мртвима ходати само да овај и ова власт остану што дуже на нашој политичкој сцени. Па код нас је до јучерашња баба сера и чистачица у кафанчинама преко ноћи постала матичарка.
Ne pita se njih,nego naroda

Да али 70% народа су ухлебили и уцењују их послом. И да су то неки послови већина ради за минималац и толико се боре за та радна места да је то страшно. Сваки тако запослен је на гласању дужан да обезбеди одређен број сигурних гласача. То се моли, кука, прети деле се поклони, паре, а народ је доведен до просјачког штапа. Па по оној старој "сиромаху мува у гуз.ицу је за увар". Продају се људи за празна обећања. Са таквима они ће владати дуго, дуго. Па само погледај забавни програм ружичасте боје "елита", е то ти је чист одраз тренутног сталежа у земљи. По цео дан се сервирају и врте на програму, а било је речи да ће их забранити па да ће ићи после 22 или 23х,а у ствари 23х се не скидају са ТВ. Да о осталом не причам, једноставно отишли смо у кур.ац и ми и Србија.

,Mitrovića će proglase altruistom i velikim himanistom još za života a posle će ga sahrane u aleji zaslužnih gradjana i poshumno odlikovati za rad i delo .Ko je u ovoj zemlji od vodeće oligarhije i njihovih za bilo šta ikad odgovarao ?!?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh