Chat 17

Pa to je poznata prica sem glasacima takvih osoba...
Ne mora on da mrzi licno nikog ali politika i interesi zapada su bili drugaciji...

момо јесам ли ја нешто заборавио или су американци поставили додика а сменили поплашена изгледа да овај син неће да слуша оца мислим да је иста ситуација са орбаном у мађарској чудно је то кад му све даш а он не слуша могли су да буду као зеремски

Ja sam obnovio pre 2-3 meseca.Nudili mesec za dž. reko fala.Hoću bar 6 meseci za 50% ako ne može,sve ću otkazati.Zovu ponovo sutra,kažu može.
Ja sam pre pet meseci obnovio ugovor i dobio 5 meseci po 50%. Ovaj poslednji račun je bio taj peti mesec ali je bio uvećan za 718 din (računam samo osnovnu naknadu). Sad ne znam otkud to, videću kad stigne sledeći račun koji bi trebao da bude 100% da li će biti po ugovornoj obavezi ili su podigli cenu pretplate (mogu li to u ugovornoj obavezi?). Inače, više puta su me zvali da mi za dž uvale televiziju, pretposlednji put kad su zvali sam im rekao da neću jer je non stop Vučić na tv. :osmeh:

момо јесам ли ја нешто заборавио или су американци поставили додика а сменили поплашена изгледа да овај син неће да слуша оца мислим да је иста ситуација са орбаном у мађарској чудно је то кад му све даш а он не слуша могли су да буду као зеремски
Nije vazno sta je bilo ,sad je vazno kako mi je
... kaze pjesma

ili da pojednostavimo one su montirane poslije nadstresnice kad je zavrsen krov,
Nisu. Ima ona slika stanice u izgradnji de se vidi da su zatege montirane dok još nadstrešnica nije završena već samo noseće grede.
E sad trebale su sajle da se dotegnu na zadatu silu nakon kompletiranja nadstrešnice. što ne verujem da je rađeno.
Ako si inzinjer onda si vidio da sajle/armature nisu otkinute i nisu zahrdjale, i teorija da prije 60 godina nije dobro napravljeno/projektovano je prica koju sad vlast prodaje da se opere, da je tako pala bi prije 55 godina a ne sada , znaci sajle su isecene gore , i samo ih je trenje betona drzalo ,
U tom slučaju bi sve morale da izgledaju kao ona jedna zaokružena crveno a ne ovako kako izgledaju.

А кривичне и материјалне одговорности наравно нема. Рекао сам ја да ће Мона попасти. Он је најмлађи и пар година робије му неће много нашкодити.

Ајде весић он већ дрма фотељу шапићу у београду, хоће да буде градоначелник уместо градоначелника, али шта ће остали кадрови? И још горе, ко ће на њихово место???

Nazad
Vrh