MONTOYA
Član
Razmazeno il cak retardirano dete je u pitanju...Ako dete nije samo otkrilo lepotu takvog načina života batinama ćeš ga teško ubediti ,to važi od osnovne ćelije društva porodice pa do međudržavnih odnosa. Od lepog samo lud beži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmazeno il cak retardirano dete je u pitanju...Ako dete nije samo otkrilo lepotu takvog načina života batinama ćeš ga teško ubediti ,to važi od osnovne ćelije društva porodice pa do međudržavnih odnosa. Od lepog samo lud beži.
Ako misliš na ove kocke sa slike to 99% nisu bile kotve već nosači reklame "NOVOSADSKA BANKA" koja je postavljena zajedno sa kockama početkom 90-ih. Postoje dva reda istih kocki plus vidi se da ovde (slika pre rekonstrukcije) već fali druga po redu kao i poslednja.Uklonili su kotve gore prilikom rekonstrukcije.Odavno bi to palo da 64 nije urađeno kako treba.Samo traže neki razlog.Možda je Marija Terezija kriva što nije ona konstruisala stanicu kako treba.
Ако не користиш презерватив за "умотавање" онда си у великом ризику! Орални брис садржи 2,5х више штетних бактерија него вагинални (па га турај свакој/ме у уста).da kazes da popusi ,reci direktno ,sto umotavas?
Ja bi pre rekao da je umišljeni tata pod falinku ,kao i ovaj naš što je umislio ,,država to sam ja"Razmazeno il cak retardirano dete je u pitanju...
Ako misliš na Đajića. On niti je bio prisutan kada se kocke uklanjale, niti je imao uvid originalne planove zgrade. (ako je znao ova dva onda je i on kriv.)Ne mislim ja nego izvesni Inženjer.On tvrdi da bi se te kotve (sidra) sve više stezali.Ali pošto su uklonjene,desilo se to što se desilo.
Ako si inzinjer onda si vidio da sajle/armature nisu otkinute i nisu zahrdjale, i teorija da prije 60 godina nije dobro napravljeno/projektovano je prica koju sad vlast prodaje da se opere, da je tako pala bi prije 55 godina a ne sada , znaci sajle su isecene gore , i samo ih je trenje betona drzalo , ili da pojednostavimo one su montirane poslije nadstresnice kad je zavrsen krov, zato sto beton treba pola godine da dostigne 85% ili 90% cvrstoce, svaki gradjevinac zna da se iz betonskih gradjevina postepeno vade sprajcevi/podmetaci jer inace ce zgrada pasti , i padale su zbog takvih gluposti.Ako misliš na ove kocke sa slike to 99% nisu bile kotve već nosači reklame "NOVOSADSKA BANKA" koja je postavljena zajedno sa kockama početkom 90-ih. Postoje dva reda istih kocki plus vidi se da ovde (slika pre rekonstrukcije) već fali druga po redu kao i poslednja.
Takođe kocke su udaljene nekih pola metra do metar od ivice krova dok kada se pogleda sa donje strane zatege se spajaju sa krovom tik uz ivicu.
Teško mi je da poverujem da su to ankeri jer svaka budala kada bi krenula da ih skida videla bi da drže sajlu i verovatno bi mu doprlo do mozga da nije pametno to da nastavi.
Ankeri si bili u zaliveni u krovnoj gredi i to čini mi se samo centralne sajle što nije dobro. U svakom slučaju neko je to morao da proveri čak i da nije ništa kačio na nadstrešnicu. Ovakav nivo kurcobolje je da zanemiš.
Al onaj kući kuću a ovaj "naš" raskućujeJa bi pre rekao da je umišljeni tata pod falinku ,kao i ovaj naš što je umislio ,,država to sam ja"
Jest Milane jako je slično...Tako sa strane misle i o ovom našem .
Ja bih pre živeo u kući u kojoj ne znam ni jednog političara ,a kuća ipak funkcioniše.
Ja sam obnovio pre 2-3 meseca.Nudili mesec za dž. reko fala.Hoću bar 6 meseci za 50% ako ne može,sve ću otkazati.Zovu ponovo sutra,kažu može.Digli cene sad za box paket. Istice mi ugovor za par dana box 4, placao sam 4600,sad je isti 6500
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Probaj neki popust da izboksuješ tipa 6 meseci 1 din.Digli cene sad za box paket. Istice mi ugovor za par dana box 4, placao sam 4600,sad je isti 6500
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Kuci groblja a kucu raskucavaAl onaj kući kuću a ovaj "naš" raskućuje
Da...uništiše ih sankcijekucu raskucava