Chat 17

Dodji malo do Kikinde da vidis kako izgledaju njive koje su izresetane busotinama. Ima ih na stotine, cak ima i kod ljudi u dvoristima.
Нисам мислио у том контексту. Да појасним:
Колико ти вреди земља? Толико. Ево ти дуполо!
Колико ти вреде објекти? Толико. Ево ти х3!
И не би продао?!? Не! Добро, ал' размисли. Направи животну калкулацију. Да ли можеш до краја радног века да зарадиш од земље толику разлику али узми у обзир ризик, кидање живаца, ломљење кичме...

Koji depozitori ti trebaju APV ili mehanicke kutije ?
Neznam šta je APV . Trebaju mi za gaspardo 4 reda , diskosnu , koja ima depozitore za djubrivo sa diskosnim ulagačima , dodatni depozitori pop up djubrivo , kod nas zvani "startno" djubrivo . Uglavnom , to su radili u Srbiji , "mala privreda" , npr za Elixir ,pa su davali kupcima tog tzv "startnog djubriva " , i radili su tipski za različite tipove sijačica. Meni treba za Gaspardo MT sa djubrivom , novi tip

Neznam šta je APV . Trebaju mi za gaspardo 4 reda , diskosnu , koja ima depozitore za djubrivo sa diskosnim ulagačima , dodatni depozitori pop up djubrivo , kod nas zvani "startno" djubrivo . Uglavnom , to su radili u Srbiji , "mala privreda" , npr za Elixir ,pa su davali kupcima tog tzv "startnog djubriva " , i radili su tipski za različite tipove sijačica. Meni treba za Gaspardo MT sa djubrivom , novi tip
Imam ja polovne za male pare klasicne kutije Elixira.
APV je onaj centralni na el pogon.

post a pic online

Poslednja izmena:
Dodji malo do Kikinde da vidis kako izgledaju njive koje su izresetane busotinama. Ima ih na stotine, cak ima i kod ljudi u dvoristima.
Potvrdjujem kolega moze i kod nas,u ono vreme nisu mogli ni da pomisle na blokade busilo se gazilo samo tako .A sad nedamo Jadar ovde se nije pitalo a ni dan danas,jedina sreca nema blata jer nema ni kisa.

Teško ćeš upakovati,tu sa slike,imam i ja takvu .
Kucaj na MBV kutija za mikrogranulat i videčeš kutije kakve su ,montira se na one nosače i dođe iznad depozitora za veštak.
Zavisi i kakvi su depozitori,da li su visoki ili nisu.Kod mene su plastični,malo su niži i manjeg kapaciteta 250 lit.
Mana im je što ne možeš sa Džambo manipulisati u tim depozitorima.

I kod mene su plasticni , ali nisu mali . Stane oko 400,450kg , u 2 kutije ,za 4 reda.
Vidjao sam kod nas dosta tih dodatnih ,a vec imaju obicne kutije za djubrivo.

Nazad
Vrh