Chat 17

Ovu temu ako vide ovi iz vojske, tačno će morati proglasiti dva ili tri generala među članovima foruma. :haha:

Najmanje, stručnost se vidi na prvi pogled.

Него, шта мислите о пилот-пројекту министарке Беговић о додатном начину финанскирања пољопривреде преко Токена? Да ли се видите у томе као примаоци средстава?

За сто ојра се може купити неколико ари у мало забаченијим селима па можеш имати целу плантажу.

E pa seti kako se nekad vrlo zito,udari pljusak a ono mlaka kisa,i zasto su kombinati kopali kanale za navodnjavanje a ne direktas iz bunara

A ti kad je zviznes vodom iz bunara druga prica

Al opet sam debil kad krenem bezveze u raspravu
Nema tu rasprave, ja sam od avanture zvane održavani travnjak prošao sve faze i razne savete.Od kad leti puštam sistem za zalivanje kad je najveća vrućina, broj tretmana protiv gljivica i ostalog se drastično smanjio.Dok je bilo zalivanje ranom zorom,muku sam mučio sa gljivičnim oboljenjima.Sve zalivam po najvećoj vrućini i nikad nikakvih problema.

Baštu smo batalili kad je došlo vreme da sve moraš da prskaš raznom hemijom da bi opstalo, tu je najmanji problem zalivanje po vrućini, kad više ne znaš od kojih gamadi prvo da prskaš.A baš smo i ja i lepša polovina imali entuzijazam da jedemo iz svoje bašte, ali samo nervoza i stres i na kraju opet odeš na pijac i kupiš tudje :D

Nazad
Vrh