Chat 17

Ovu temu ako vide ovi iz vojske, tačno će morati proglasiti dva ili tri generala među članovima foruma. :haha:

Najmanje, stručnost se vidi na prvi pogled.

Него, шта мислите о пилот-пројекту министарке Беговић о додатном начину финанскирања пољопривреде преко Токена? Да ли се видите у томе као примаоци средстава?

За сто ојра се може купити неколико ари у мало забаченијим селима па можеш имати целу плантажу.

E pa seti kako se nekad vrlo zito,udari pljusak a ono mlaka kisa,i zasto su kombinati kopali kanale za navodnjavanje a ne direktas iz bunara

A ti kad je zviznes vodom iz bunara druga prica

Al opet sam debil kad krenem bezveze u raspravu
Nema tu rasprave, ja sam od avanture zvane održavani travnjak prošao sve faze i razne savete.Od kad leti puštam sistem za zalivanje kad je najveća vrućina, broj tretmana protiv gljivica i ostalog se drastično smanjio.Dok je bilo zalivanje ranom zorom,muku sam mučio sa gljivičnim oboljenjima.Sve zalivam po najvećoj vrućini i nikad nikakvih problema.

Baštu smo batalili kad je došlo vreme da sve moraš da prskaš raznom hemijom da bi opstalo, tu je najmanji problem zalivanje po vrućini, kad više ne znaš od kojih gamadi prvo da prskaš.A baš smo i ja i lepša polovina imali entuzijazam da jedemo iz svoje bašte, ali samo nervoza i stres i na kraju opet odeš na pijac i kupiš tudje :D

Sta bi sa boderlicom,nema ni jedne njegove poruke

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Па из оног текста горе више има смисла на дуже стазе. Пробаћу да пронађем текст али је на енглеском у вези токена и животиња како су то замислили. Углавном колико токена колико животиња или стабала. Не може се обнављати, само на ново. И трговало би се у реалном времену односно у одређеном временском периоду. Значи токен би могао да истекне.

Koliko shvatam, Token je procenat udela u nečemu...
Uložiš određena novčana sredstva u neki investicioni projekat, dobiješ toliko Token-a koliko ti je udeo...
Sa Token-ima možeš trgovati, prodavati-kupovati, i tako ući ili izaći iz investicije...

šta je Token i šta vredi kako se trguje sa njim.Narodnim jezikom ako može.
Нешто ми ту не пије воду: "Treesury omogućava građanima da ulažu u poljoprivredu putem kupovine digitalnih tokena. Kupovinom jednog tokena, koji u ovom pilot projektu košta 102 evra, kupac tokena se vezuje za jedno drvo lešnika koje će se nalaziti na velikoj plantaži od sto hektara u Čoki." : „Mislim da nema pametnijeg i ispravnijeg načina nego da i mi kao građani možemo da ulažemo u poljoprivredu, i to u zelenu i održivu. Krećemo od samog početka, zajedno sa građanima, pravimo nove plantaže, u ovom slučaju lešnika, ali očekujemo da se to proširi i na druge biljne kulture“, rekla je Begović.
Нпр.: купим 5 Токена, платим 500€ и постајем власник 5 садница лешника, не радим ништа и добијам 50% добити од тих 5 садница. Нема математике: чекам 3-7 год. на род (добит) и онда свеке године (ако буде рода) добијам део док траје засад?!? Колико сам разумео нисам сувласник земље него само власник стабла.
Пре би онда купио Ангуса (систем крава-теле) и дао некоме да гаји пола-пола (ако хоће, наравно). Тај би онда могао да почне без пара (ако има услове) да прикупи стадо од рецимо 100 јединки и сваке године је добар 50 јунади.

Nazad
Vrh