Chat 17

Нешто ми ту не пије воду: "Treesury omogućava građanima da ulažu u poljoprivredu putem kupovine digitalnih tokena. Kupovinom jednog tokena, koji u ovom pilot projektu košta 102 evra, kupac tokena se vezuje za jedno drvo lešnika koje će se nalaziti na velikoj plantaži od sto hektara u Čoki." : „Mislim da nema pametnijeg i ispravnijeg načina nego da i mi kao građani možemo da ulažemo u poljoprivredu, i to u zelenu i održivu. Krećemo od samog početka, zajedno sa građanima, pravimo nove plantaže, u ovom slučaju lešnika, ali očekujemo da se to proširi i na druge biljne kulture“, rekla je Begović.
Нпр.: купим 5 Токена, платим 500€ и постајем власник 5 садница лешника, не радим ништа и добијам 50% добити од тих 5 садница. Нема математике: чекам 3-7 год. на род (добит) и онда свеке године (ако буде рода) добијам део док траје засад?!? Колико сам разумео нисам сувласник земље него само власник стабла.
Пре би онда купио Ангуса (систем крава-теле) и дао некоме да гаји пола-пола (ако хоће, наравно). Тај би онда могао да почне без пара (ако има услове) да прикупи стадо од рецимо 100 јединки и сваке године је добар 50 јунади.
Gledano iz ugla proizvodjaca ,organizatora posla ili izvodjaca , kako god ga nazoves ,malo je cudno. Nije lako ostvariti cist profit iz godine u godinu , kad radis sam ,kako je tek onda kad sa nekim dijelis dobit?
U principu zanimljiva ideja

Ko je sad ministarka Begović i kakve ona veze ima s poljoprivredom?

Daj neko ideju gdje da potrazim u srb ili hr , grec 150a , pod oznakom MDQ150A 1600V?
Kupis 4 jake diode i sastavis jaci grec, diode jace od 250A i jace vecinom ima svaka svoj hladnjak, najbolje trazis one sa jakih aparata za zavarivanje vec su u mostu samo 2 ne koristis , za 3 trafo su , imam na tavanu negdje od 550A na hladnjacima 10 tak komada ali ne traze nista , mozda budu nekad trebale.

Pogledas po oglasima ili otpadima nesto ovako

A ovakav grec izbegavaj , jako puno malih duioda i vjerojatno neispravan a ne moze da se popravi

Takodje da ne zamjenis sa tiristorima koji imaju upravljacku elektrodu , tanka 3 zica

Гледам сад протести у новом саду уживо, довезли су и крејну цистерну вероватно са контаминирајућим садржајем. Шта се ово дешава

Nazad
Vrh