Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако су ово део твојих светоназора, онда си стварно лицемерни љигавац.Ili ce se nastaviti tako i manjina moze da cuti i pusi ili seli , ili ce uz pomoc strane sile manjina ubjediti vecinu .
Ne razumijes ti izgleda , ili izvlacis kako ti odgovara. Ova druga opcija je jedina teoretska mogucnost jer nema niti mogucnosti promjene misljenja niti manjina da izvede revoluciju . Prva opcija da manjina cuti i pusi je i dosad i odsad realnost i tako ce vjerovatno i biti dalje. Ja se svrstavam u manjinu ,cutim i pusim , i postujem cak , ti dali si u Srbiji po nacinu misljenja manjina ili se slazes sa vladom tvoja stvar ,ali opcije su iste.Ако су ово део твојих светоназора, онда си стварно лицемерни љигавац.
To je nepopravljivo izgleda. Devedesetih, kada se u Srbiji već uveliko videlo da će ih naša vlast prodati, vidim se s drugarom iz JNA, Srbinom iz Kistanja, došao poslom u Beograd. On je (i svi Srbi tamo verovatno) i tada bio ubeđen da im je Milošević jedini spas! Ja ga gledam, šta da mu kažem...Sto nas dovodi do zakljucka da smo
Ima nas malo, al smo
Volimo da se samoizdamo pa to ti je.
Da mi hoćemo u EU mi bi odavno tamo i bili to je moje mišljenje ,a za ulazak treba ispuniti i neke uslove a ne samo da hoćemo.Banat, slažemo se po tom pitanju. Da im trebamo u EU bili bismo tamo odavno. Međutim, to ne isključuje ovo što sam ja pisao.
Da ne zaboravimo.... Bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob. Sta nam je donela ta parola.To je nepopravljivo izgleda. Devedesetih, kada se u Srbiji već uveliko videlo da će ih naša vlast prodati, vidim se s drugarom iz JNA, Srbinom iz Kistanja, došao poslom u Beograd. On je (i svi Srbi tamo verovatno) i tada bio ubeđen da im je Milošević jedini spas! Ja ga gledam, šta da mu kažem...
Ubrzo se desilo šta se desilo, eno ga sada u aboridžinskim pustinjama...
A Karlovac - Karlobag - Ogulin - Virovitica!? Ko je palio ljude, koji šovinista i gde je on sada, a gde su ti Srbi?
A "ne sme niko da vas bije" Slobina čuvena gazimestanska rečenica!? I šta je bilo posle?
Većina se pali na te gluposti i većina glasa takve ljude, loše ljude i oni nas prodaju. Većina, zatupljena i šovinistička.