Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al kad bi se tebe pitalo , a kad se pita ukrajinaca vidimo kako se odvija"....Или ћемо се предати...."
Тако је Момо, и то је једно од решења.
Kako se stvari razvijaju momentalno, ista je verovatnoca da nas za 3 dana zaveje sneg od 50cm.Sta ce biti kad Putko u Kijev udje (da se razumemo, niti bih voleo, niti peizeljkujem), al da li ce i dalje biti ovako jaka propaganda.
Nikad ne reci nikad. Samo ako se dvojica dogovoreKako se stvari razvijaju momentalno, ista je verovatnoca da nas za 3 dana zaveje sneg od 50cm.
...и одговорим на оно што је Вук питао, шта ће бити за три месеца? Ја мислим да неће бити ништа спектакуларно. Руси ће бити код Славјанска (испред, у или иза њега, не могу толико да претпоставим), а овај украјинску упад ће елиминисан и можда ће Руси притиснути тамо одакле су Украјинци упали у курску област - сумску област...
Није. Зато се и гањају по овим сеоцима и радничким насељима по неким недођијама.Мислиш ли да је Русима у интересу да сруше два тако већа града Славјанск и Краматорск?
(Сваки град и село које Руси ослободе увек ће бити Руски)
Иди бре, па коме реално треба Кијев? Да се трошиш на све начине да намирујеш потребе и хирове 3,5 милиона људи који и сада имају осећај посебности у односу на остатак државе? Такав град боље да оставиш противнику, да га исисава.Зашто на пример не крену опет са севера на Кијев? Без обзира на минирање граничних области...
Па то је познато и од раније, а јасно се показало после почетка рата ко је на којим позицијама. Не знам да ли си пратио то, али руско друштво лагано (или брже) одбацује све те којима је у Русији била само "овца за шишање", а презирали су све ван тог њиховог круга либерала, европејаца или како другачије да назовеш такву екипу. Почело је од естраде, јер су они најбучнији и најтеатралнији, па су се наставили којекакви интелектуалци и отишло је до бизнисмена. Већина њих је већ у'ватила џаду - пола њих је у Европи, а пола у ИзраелуМислим да Русија има исто тако позападњачену елиту и грађанство да је потребно много ствари да се покрену против запада.
Због тога и толико пропуста и погађања и Москве и рафинерија и војних циљева у самој Русији.
И тај упад Руских украјинаца у Русију.
Колико могу да видим шта се пише, данас су све морнарице света рањиве на арсенал оружја који се користи у последњих пет или десет година. Сви који имају морнарицу траже начине да их направе да буду у току са временом, али то баш тешко иде. И поред искуства да знају шта им треба и могућности да их направе, ено амерички LCS-ови су више тема за новине, него ослонац моранарице.Руска брука је и та Кримска морнарица... Толики напори да се задржи Крим и луке за бродове кад бродова скоро да и нема... Ако их нема...
Све ми више Русија личи на спутаног слона у стаклари или је пак западна пропаганда све јача и ефикаснија....
Тако испада. .....Осим ако они који су на врху (и при врху) не престану да говоре да нешто није вредно труда и сбаеру се шта мора да се уради.Бојим се да ми као генерација која је усрала ових тридесет година немамо времена да понешто од тога исправимо... Или само кукавички размишљам....
Оставићемо деци само успехе Новака Ђоковића...