Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa napisao sam juce da kazu cetiri brigade (ne znam koliko je brigada vojnika u ukrajini), onaj moj komentar o hiljadu je bio na @MONTOYA lupetanjeSad se vec barata sa cifrom od 11000.
Ni jedno ni drugo.Шта мислите за рецимо три месеца да ли ће Руси пре да бране Москву или да освајају Кијев?
Ako ukrainci ovako nastave za 3 meseca će zelenski sedeti u kremljuШта мислите за рецимо три месеца да ли ће Руси пре да бране Москву или да освајају Кијев?
"By swimming, walking through the woods for 24 hours. We gave them our clothes and other things because they looked like leshys [wood goblins] - barefoot, in torn T-shirts, with dirty hair, etc." - Russian resident shares how Russian authorities organized evacuation of civilians
Scholars estimate 3.3 million dead out of 5.7 million total Soviet POW captured.
podaci sa ruske https://ru.wikipedia.org/wiki/Хивисоставляла: русские — более 300 тыс., украинцы — 250 тыс., белорусы — 70 тыс., казаки — 70 тыс., латыши — 150 тыс., эстонцы — 90 тыс., литовцы — 50 тыс., народы Средней Азии — ок. 70 тыс., азербайджанцы — до 40 тыс., народы Северного Кавказа — до 30 тыс., грузины — 25 тыс., армяне — 20 тыс., волжские татары — 12,5 тыс., крымские татары — 10 тыс., калмыки — 7 тыс. человек (всего около 1 млн 200 тыс. человек)
Nemoj da vrijedjas , ako nemas neke cinjenice da napises nismo od tebe navikli tako. Ja sad da napisem da ko misli da Ukrijinci nisu usli u Kursk vojno kako su i usli je budala ,ali jedino zbog tebe jer drugi normalno diskutujusvako ko misli da su ukrajinci tek tako usli lako u kursk i zauzeli nesto a da ih rusi u tome nisu pustili,za mene su ozbiljne budale
kao juce u zvorniku kad se pojavila ona naucnica sakan pa kao sjebala zvalonju tek tako u vezi rio tinta sa sve direktnim prenosom na 4 nacionalne televizije
ko to zaista misli da je tako,je moron prve klase
Moje misljenje da sve zavisi od Putina ,kao i do sada . Na kakve ce ustupke pristati kod pregovora .Шта мислите за рецимо три месеца да ли ће Руси пре да бране Москву или да освајају Кијев?
Ako si se pronasao sta da ti radimNemoj da vrijedjas , ako nemas neke cinjenice da napises nismo od tebe navikli tako. Ja sad da napisem da ko misli da Ukrijinci nisu usli u Kursk vojno kako su i usli je budala ,ali jedino zbog tebe jer drugi normalno diskutuju
Курск је град до кога им је далеко, али баш много. Ушли су у курску област, не у град.Ja sad da napisem da ko misli da Ukrijinci nisu usli u Kursk vojno kako su i usli je budala ,ali jedino zbog tebe jer drugi normalno diskutuju
Којих преговора?Moje misljenje da sve zavisi od Putina ,kao i do sada . Na kakve ce ustupke pristati kod pregovora .
Dakle kurks je oblast koja ima preko 20k kvadratnih kilometara,nacisti su usli oko 1500-2000kvadrata,usli sa 11k vojnika i zauzeli 3-4 sela i vecinom poubijali stanovnistvoNemoj da vrijedjas , ako nemas neke cinjenice da napises nismo od tebe navikli tako. Ja sad da napisem da ko misli da Ukrijinci nisu usli u Kursk vojno kako su i usli je budala ,ali jedino zbog tebe jer drugi normalno diskutuju
Znas valjda nasta sam mislio. Dio Kurske oblasti , ako ces bezveze ispravljati ocite nebitne sintaksne greske necemo diskutovati.Курск је град до кога им је далеко, али баш много. Ушли су у курску област, не у град.
Којих преговора?