Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пази, ја сам то мислио за ону Јелену Милић - та је чинила "медвеђу услугу" страни чијег се заступања до'ватила.Ne zezejte se sa Trticom . Sve sam sigurniji da je dvostruki agent i da preko ovog foruma obavestava Bocana Hacenka i otkriva gde se Ukr. vojska nalazi . Mozda je i on obavestio zvalavog da se sprema majdan sada u subotu
Promijenili su se tvoji postovi totalno. Gubis argumente. Ako se govori o ratu i kako se odvija ,pogotovo ti ,clan vojnih foruma , sada skreces temu na navodno raspolozenje obicnih ljudi ?Prije petnaestak dana si rekao nesto kao " .....dobro ,a u kom smeru se krece front ?..."Људови, мени је занимљиво да сазнам какви су ставови неких обичних смртника са обе зараћене стране у овој АТО, како је зову Украјинци, СВО како је зову Руси или рат, како ми то зовемо. Тога баш и нема у главним вестима, већ дођете до тога тражећи по неким буџацима, међу коментарима којекаквих анонимуса.
То чиме нас затрпава форумски НАФО нацош је нешто у шта и у самој Украјини мало код кога може да "прође". Ено на "Јутјубу" имате мноштво клипова дијалога са "Чет рулета" неких обичних људи и тамо, на украјинској страни довољно ретко видите да неко говори оно чиме нас овај весељак свакодневно затрпава овде.
Напише тип малопре "становници курске области дочекују ослободилачку украјинску војску". Да, посебно ти људи из руских пограничних крајева су имали контаката са комшијама на другој страни границе и ево сад не могу да дочекају да постану део проспетитетне украјинске државе, да допадну у њихов здравствени систем, пензионе фондове и економски простор.
ОК, легитимно је да имате став против једне, а да сте за другу страну из било ког свог најсубјективнијег разлога, али какво то стање свести може да вас наведе да са пуном озбиљношћу овде качите најпровидније фантазмагорије из укро-интернета?
Разлогом на човека, уместо разлогом на разлог (лат. Argumentum ad hominem, или само Ad hominem) је стари логички софизам и може се рећи безобразлук коме су спонтано склони скоро сви људи, а који се показује у томе да супарник у разговору (расправи) не иде разлогом на разлог, него разлогом на човека и тако жели да обеснажи његову логичку и искуствену аргументацију.
Ako su Amerikanci napravili glupost tada ,i zlocin , jel trebaju i ovi?Па кад су могли Американци две на немоћан Јапан да баце што неби и Руси на Киев једну. Што су они гори од амера и ко америма даје за право да бацакаји атомске бомбе на било кога?