Chat 17

ruski mediji kazu da je SI ĐINPING imao srcani udar i da se lekari bore za njegov zivot

xi-srcani-udar.png

(nije da ic verujem rusima, ali eto za svaki slucaj ako rusi ovaj put ne lazu)

update:

sad citam, neki kazu da je pao, omasio stepenik i pao nekoliko stepenika
si-diping-pao.png

sve vise me podseca na onaj vic o muji i hasi i pismu o pogibiji macke i mame

Poslednja izmena:
Na šta bi ličilo da ja kažem - da može nekako da zagadi samo Kraljevo!?
Šta je s vama ljudi?
Tako bi smo se ( kao narod ) najbrže i najlakše prizvali pameti i videli koje zlo taj otrov ( rudnik ) donosi .
Sve dok se to dešava stotinama km. daleko biće kao da nije nista strasno .
Još kad bi te prljave industrijske vode počele da izviru na ona dva najveća stadiona . . .

tri crvene, litar ulja, dva kg brasna i dva kg secera?
To uvek pali . Malo ali znaci 💩
Pusti sada to . Zanima me tvoje misljenje kao velikog demokratu , levicara i pristalicu zapada i EU . Jel si zadovoljan sto se sprema potpisivanje memoranduma u petak ? Verujem da Solca gledas kao pravog politicara .

kao prvo, ne glasamo za Sulca ja i ti, vec on zavisi od nemackih glasova.
kao drugo on je lepo obezbedio sirovine za nemacku industriju, sprecio zagadjenje nemacke, obezbedio posao za nemacke radnike u auto industriji...
i sve to ga nije kostalo nista! malo tapsanja po ramenu, gledanje kroz prste na krsenje zakona u nekoj nedodjiji, precutkivanja izbornih prevara u toj istoj nedodjiji...
i ti hoces da kazes da je on los politicar za nemce i nemacku? jedino tu vidim slicnost izmedju zvalonje i sulca i ovaj nas isto radi za dobrobit nemacke!

P.S. ono sto ja vidim u pozadini svega ovog je da je EU odustala od Srbije!
Jer ne bi dozvolili prljavu tehnologiju u zemlji koja ce uskoro biti clan EU, pa da moraju resavati posle kad pristupi ekoloske probleme.
Nego su nam namenili mesto sirovinske baze, izvor jeftine radne snage i potencijonalno mesto gde bi jeftino odlagali otpad.
A sve to jer MI to tako zelimo, t.j. politikom Srbije da samo uzima donacije/pomoc/pristupne fondove a da zauzvrat ne uradi nista na integraciji u Europu.
Po principu: Trazili ste gledajte!
Ne postoji besplatan rucak!

Poslednja izmena:
kao prvo, ne glasamo za Stolca ja i ti, vec on zavisi od nemackih glasova.
kao drugo on je lepo obezbedio sirovine za nemacku industriju, sprecio zagadjenje nemacke, obezbedio posao za nemacke radnike u auto industriji...
i sve to ga nije kostalo nista! malo tapsanja po ramenu, gledanje kroz prste na krsenje zakona u nekoj nedodjiji, precutkivanja izbornih prevara u toj istoj nedodjiji...
i ti hoces da kazes da je on los politicar za nemce i nemacku? jedino tu vidim slicnost izmedju zvalonje i stolca (inace Stolz = Ponosan) i ovaj nas isto radi za dobrobit nemacke!

Jer ne bi dozvolili prljavu tehnologiju u zemlji koja ce uskoro biti clan EU, pa da moraju resavati posle kad pristupi ekoloske problem. Nego su nam namenili mesto sirovinske baze, izvor jeftine radne snage i potencijonalno mesto gde bi jeftino odlagali otpad.
A sve to je MI to tako zelimo, t.j. politikom Srbije da samo uzima donacije/pomoc/pristupne fondove a da zauzvrat ne uradi nista na integraciji u Europu.
Srbija je postala međunarodna kurva po principu daj pare i j..i

kao prvo, ne glasamo za Stolca ja i ti, vec on zavisi od nemackih glasova.
i ti hoces da kazes da je on los politicar za nemce i nemacku? jedino tu vidim slicnost izmedju zvalonje i stolca (inace Stolz = Ponosan) i ovaj nas isto radi za dobrobit nemacke!

Jer ne bi dozvolili prljavu tehnologiju u zemlji koja ce uskoro biti clan EU, pa da moraju resavati posle kad pristupi ekoloske probleme.
Nego su nam namenili mesto sirovinske baze, izvor jeftine radne snage i potencijonalno mesto gde bi jeftino odlagali otpad.
A sve to jer MI to tako zelimo, t.j. politikom Srbije da samo uzima donacije/pomoc/pristupne fondove a da zauzvrat ne uradi nista na integraciji u Europu.
Samo jedna greska po meni.
Nije E.U. odustala od Srbije nego je skapirala da se Srbija i ne trudi da ide prema EU i zasto onda ne iskoristiti budale....

Чекај мало, је ли ја то добро читам, неко је написао да је европска унија одустала од нас? Да ли ће сад још јаче европејци да раде на пријему, или мењају страну света?

Narod da nešto zna ne bi glasao psihopatu non-stop.
pa se vracamo na tri crvene, par kg brasna i secera... pun krug

zapitaje se medju kakvim ljudima zivimo, kad su u stanju da prodaju buducnost svoje dece i unucadi za tepsiju ribe!

TO JE PROBLEM SRBIJE! a sve ostalo su posledice!

i ako zelimo da se ista ovde promeni, treba raditi sa tim ljudima na bilo koji nacin (milom ili silom) i utuviti im u glavudzu da njihovi postupci iz inata, koristi ili gluposti imaju STRAHOVITE posledice I PO NJIH!
(a gledanjem kroz ruzicaste naocare na narod samo zavaravamo sebe i produzujemo agoniju srbije)

Poslednja izmena:
Samo jedna greska po meni.
Nije E.U. odustala od Srbije nego je skapirala da se Srbija i ne trudi da ide prema EU i zasto onda ne iskoristiti budale....
a to nije dizanje ruke/odustajanje od srbije?
videli su da zelimo samo pare a da se ponasamo kao ostali europljani, jok!
to cemo i dobiti!
(njima litijum i sirovine a nama dozivotni Vucic!)

skretanjem paznje na j*benog sulca samo pomazemo zvalonji da izvrda politicke posledice njegovih postupaka!
sta je ovde sulc kriv? ko je sve to odobrio zbog ostanka na vlasti?
jos ce zvalavi ispasti zrtva?
sta je vama ljudi?
(disclaimer: da, nemci u dr.sv. ratu su pocinili strahovita zverstva, ali to nema nikakve veze sa zvalavim i litijumom)

Poslednja izmena:
Da li ste zapadnjaci pri cistoj svesti ? Ladno ste pronasli opravdanje za demokratski zapad . Pa majku mu sve sto su trebali da urade da sklone ovakvu vlast koja ne tezi EU da zavrsnu na tri meseca slavinu i narod bi ga skinuo ocas posla . Samo jedna penzija da je kasnila promenila bi stvar . Au da zapad neguje demokratske vrednosti pa nece da narod ispasta na taj nacin nego ce nas trovati na bezbedan demokratski nacin .

Komšo sto puta potvrđeno da među državama nema prijateljstva samo interes.
Mi smo dužni da sređujemo svoju kuću po našim merama , pa sad koji se interesi i skim poklope opet je do nas.
Ako je naša mera jedan čovek koji odlučuje o sudbini celog naroda onda postoje države i firme koje to koriste.
Ako je naša mera da uspostavimo neke institucije koje mogu sutra da pretresu i procesuiraju i predsednički i bilo koji ministarski kabinet onda je malo teźe manipulisati tim narodom.

Nazad
Vrh