radashin
Član
Na šta bi ličilo da ja kažem - da može nekako da zagadi samo Kraljevo!?Da može nekako da zagadi samo BG !
Šta je s vama ljudi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na šta bi ličilo da ja kažem - da može nekako da zagadi samo Kraljevo!?Da može nekako da zagadi samo BG !
Tako bi smo se ( kao narod ) najbrže i najlakše prizvali pameti i videli koje zlo taj otrov ( rudnik ) donosi .Na šta bi ličilo da ja kažem - da može nekako da zagadi samo Kraljevo!?
Šta je s vama ljudi?
tri crvene, litar ulja, dva kg brasna i dva kg secera?Nešto bi svakako trebalo da probudi ove uspavane ljude...
To uvek pali . Malo ali znacitri crvene, litar ulja, dva kg brasna i dva kg secera?
Srbija je postala međunarodna kurva po principu daj pare i j..ikao prvo, ne glasamo za Stolca ja i ti, vec on zavisi od nemackih glasova.
kao drugo on je lepo obezbedio sirovine za nemacku industriju, sprecio zagadjenje nemacke, obezbedio posao za nemacke radnike u auto industriji...
i sve to ga nije kostalo nista! malo tapsanja po ramenu, gledanje kroz prste na krsenje zakona u nekoj nedodjiji, precutkivanja izbornih prevara u toj istoj nedodjiji...
i ti hoces da kazes da je on los politicar za nemce i nemacku? jedino tu vidim slicnost izmedju zvalonje i stolca (inace Stolz = Ponosan) i ovaj nas isto radi za dobrobit nemacke!
P.S. ono sto ja vidim u pozadini svega ovog je da je EU odustala od Srbije!
Jer ne bi dozvolili prljavu tehnologiju u zemlji koja ce uskoro biti clan EU, pa da moraju resavati posle kad pristupi ekoloske problem. Nego su nam namenili mesto sirovinske baze, izvor jeftine radne snage i potencijonalno mesto gde bi jeftino odlagali otpad.
A sve to je MI to tako zelimo, t.j. politikom Srbije da samo uzima donacije/pomoc/pristupne fondove a da zauzvrat ne uradi nista na integraciji u Europu.
Po principu: Trazili ste gledajte!
Ne postoji besplatan rucak!
Samo jedna greska po meni.kao prvo, ne glasamo za Stolca ja i ti, vec on zavisi od nemackih glasova.
kao drugo on je lepo obezbedio sirovine za nemacku industriju, sprecio zagadjenje nemacke, obezbedio posao za nemacke radnike u auto industriji...
i sve to ga nije kostalo nista! malo tapsanja po ramenu, gledanje kroz prste na krsenje zakona u nekoj nedodjiji, precutkivanja izbornih prevara u toj istoj nedodjiji...
i ti hoces da kazes da je on los politicar za nemce i nemacku? jedino tu vidim slicnost izmedju zvalonje i stolca (inace Stolz = Ponosan) i ovaj nas isto radi za dobrobit nemacke!
P.S. ono sto ja vidim u pozadini svega ovog je da je EU odustala od Srbije!
Jer ne bi dozvolili prljavu tehnologiju u zemlji koja ce uskoro biti clan EU, pa da moraju resavati posle kad pristupi ekoloske probleme.
Nego su nam namenili mesto sirovinske baze, izvor jeftine radne snage i potencijonalno mesto gde bi jeftino odlagali otpad.
A sve to jer MI to tako zelimo, t.j. politikom Srbije da samo uzima donacije/pomoc/pristupne fondove a da zauzvrat ne uradi nista na integraciji u Europu.
Po principu: Trazili ste gledajte!
Ne postoji besplatan rucak!
pa se vracamo na tri crvene, par kg brasna i secera... pun krugNarod da nešto zna ne bi glasao psihopatu non-stop.
a to nije dizanje ruke/odustajanje od srbije?Samo jedna greska po meni.
Nije E.U. odustala od Srbije nego je skapirala da se Srbija i ne trudi da ide prema EU i zasto onda ne iskoristiti budale....