emigrant
Član
Jeste li vi spremni da se protera taj Rio Tinto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si ti video da Srbi uce na greskama pa mi stalno ponavljamo iste greske.U tom slučaju ove odgovorne oteraš na robiju, oduzmeš im svu imovinu. Ništa neće pomoći akcidentu, al' dobar primer za budućnost jer se ove štetočine neće zaustaviti samo na Jadru.
Kod mene se navadili opet iz Gasproma i za 3236 kvadrata nude isto toliko evradi.Komšija im je prodao po 14,500 E jutro.Rekao sam im da će ih toliko koštati pa neka pretvore kvadraturuBaš juče bio.A kako su kopali svr se sranja u našu njivu.Ne mžeš da prskaš da paraš.Kako li će se ponašati ovi koji prolaze sa putem.Pitajte ljude da li bi proterali Ruse i Gasprom iz Vojvodine, a narocito ovde iz Kikinde i okoline. U jednom delu atara trenutno ima 15 tornjeva koji neumorno sisaju naftu, a voda dolazi na njeno mesto. Da ne spominjem na stotine vec aktivnih i neaktivnih busotina iz kojih se ispustaju razni gasovi to samo sisti kad se produvavaju. Za sva vremena plodno tlo prevode u neplodno, a podzemne u bunarske vode odlaze u nepovrat.. Pitajte da li mi je drago sto ce mi unakazati naj bolje njive Osmehom Vojvodine tj. putem koji ce sluziti da samo neko mazne pare kroz izgradnju. Sto se tice Rio Tinta pitanje je da li smo dobro obavesteni oko cele te price, a da ce biti ostecenih to sigurno.
Da može nekako da zagadi samo BG !I desi se akcident izlije je kiselina jalovina zagadi sve do beograda kakva korist od krivicne i materijalne odgovornosti