radashin
Član
Naša zemlja je prelepa, loši su nam vladari decenijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kratko i jasno.Sa druge strane,kad bolje razmislim,mi imamo prelepu zemlju i malo nam samo fali samopoštovanja i bili bi idealno mesto za živeti...
To ko je na vlasti,kakve su nam cene,kakve su prilike u ekonomiji su jedna stvar...i uopšte ne treba da težimo trulom zapadu,to je teška boleština,a šta ima da težimo i istoku,i tamo sve beda...kad budemo shvatili koliko nam je ovde dobro tad će nam biti i bolje...
Ne volim ni jedne ni druge,i ne mislim da nam je neko od njih prijatelj,tu svako samo gleda kakav ima interes, i gleda kako je njegovom dupetu,a mi ispadamo kolateralna šteta sedeći na dve stolice ...
Da,prosle godine.Imam honda mio ali uvek ga zeza karburator,kad mi se zadnji put ugasio ostavio sam ga u basti doneo stilov.U odnosu na hondu je sporiji ali kvacilo mu je bolje resenoСи стварно купио "Штилов" култиш?
Zeza me karburatorА карбуратор?
Ти си већи поклоник "Штила" него Сремац84 "Мерцедеса".Da,prosle godine.
Drugar mi drzi stilov servis,pa sve uzmem na dodjemti,Da drzi viladzerov servis verovatno bih sve kupio njihovoТи си већи поклоник "Штила" него Сремац84 "Мерцедеса".
Nemam 90% od toga al imam kačket.Imam motokultivator,kupio prosle godine.Oznaku neznam,sad cu da potrazim sliku
Nemam sliku,moram ga poslikati kad budem ponovo frezao.
Mislim da imam sve od njih osim pumpe za vodu
Tri usisivaca,tri motorke,trimer,šišalicu za zivu ogradu,duvač,atomizer,kosilica samohodna,oerac pod pritiskom ;karher;čaše za pivo i otvarač za pivo
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Гореће и код њих исто као и код нас тада. Само полако. Ми смо само један део величине зрна прашине у историји,али надам се да ће бар неко ко је осетио као дете тај геноцид и злочин да дочека да види то. Ионако су као нације сви отишли у красни,нестају под поплавом оног чега су сами направили. Био сам прије пар неког времена у Бриселу и још пар градова около,та прљавштина,гетое и цијеле квартове за које је некадашњи Харлем у Америци -Менхетн,где нећеш срести бијелца то је садашња европа која убрзано постаје све гора и гора. Богаташи су се сакрили по брдима,приватним улицама и селима,док им градове арапи,црнци преузимају огромном брзином. Белгија и Француска и југ италије су мислим пред степеницом где нема повратка,и драго ми је,невероватно драго кад то видим. Заслужили су тај цех за векове векова.Очекујем читавог дана да неко помене, да се сети, али као да нема никога више да запамти: отприлике у ово доба дана, пре тачно четврт века је почело НАТО бомбардовање.
И даље осећам то исто: 'ебо им пас матер.
Ima da nam svane kad ti ljudozderi osvoje Evropu.Гореће и код њих исто као и код нас тада. Само полако. Ми смо само један део величине зрна прашине у историји,али надам се да ће бар неко ко је осетио као дете тај геноцид и злочин да дочека да види то. Ионако су као нације сви отишли у красни,нестају под поплавом оног чега су сами направили. Био сам прије пар неког времена у Бриселу и још пар градова около,та прљавштина,гетое и цијеле квартове за које је некадашњи Харлем у Америци -Менхетн,где нећеш срести бијелца то је садашња европа која убрзано постаје све гора и гора. Богаташи су се сакрили по брдима,приватним улицама и селима,док им градове арапи,црнци преузимају огромном брзином. Белгија и Француска и југ италије су мислим пред степеницом где нема повратка,и драго ми је,невероватно драго кад то видим. Заслужили су тај цех за векове векова.
Ми их сигурно нећемо спречити у томе. Они су их и направили. Пре 70 година су дјецу из Африке из Конга водали у ланцима и држали у кавезима као животиње у Белгији и приказивали тако. Сада ти исти потомци те дјеце и као они ће за 30 година бити већина у Белгији.Ima da nam svane kad ti ljudozderi osvoje Evropu.