Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali se na snimku vidi da su eksplodirale u vodi a da su se ljudi razbežali.Зоран, немој квариш му концепт...
Него ево мало сам потражио, снимак напада на плажу у севастопољу. На мадијима се не спомиње или врло мало, на јт и каналима (прозападним) се не може нешто конкретно видети о тој теми.
Dejan Beric
🇪🇺 „Европска унија сматра да информације кримских власти о смрти 4 особе и преко 150 жртава нису вредне поверења“, рекао је портпарол ЕУ за спољну политику и безбедност Питер Стано. На снимку се види недељни напад на плажу у Севастопољу, где се јасно виде експлозије касетне подмуниције...t.me
Palo je 10-tak granatica iz kasetne bombe koja ih ima 20x vise , tako da je moguce da plaza nije primarna meta jer kad se pogleda satelitski snimak vojna pista aerodroma nije ni kilometar daleko , tako da je moguce da je protuzracna pogodila tu raketu i ostatak je pao na plazu.Зоран, немој квариш му концепт...
Него ево мало сам потражио, снимак напада на плажу у севастопољу. На мадијима се не спомиње или врло мало, на јт и каналима (прозападним) се не може нешто конкретно видети о тој теми.
Dejan Beric
🇪🇺 „Европска унија сматра да информације кримских власти о смрти 4 особе и преко 150 жртава нису вредне поверења“, рекао је портпарол ЕУ за спољну политику и безбедност Питер Стано. На снимку се види недељни напад на плажу у Севастопољу, где се јасно виде експлозије касетне подмуниције...t.me
Sve što trtmrt postavi je njegovo viđenje stvarnosti gde se iz petnih žila trudi da iz neke njemu, a nama neshvatljive, potrebe ubeđuje danima članove foruma u neistinu.Doduse i ono prije sto je trtmrt stavio moze biti udeseno