MONTOYA
Član
Kule bliznakinje srusili licno ameri...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje da smo svi casno i dostojanstveno izginuli nego sto smo docekali ovo dobaNe cvjeta , al bar ne gine omladina. A i nije to to , 5.okt ste vi ponistili ,vratili na fabricka podesavanja ..
Zato vi vaseg vepra ne menjate . Ajde uradi nesto , nemoj biti samo nemi svedok propadanja RS . Nas za razliku od vaseg bar prodaje oruzje preko posrednika Ukraini i voli ga zapad zbog toga . A voli zapad i sto smo prva zemlja koja je imala lgpb+ osobu za premijera . I onda sta vama zapadnjacima smeta nas predsednik ?Djindjic je probudio nadu , ali...
Pa onda opet dovedoste radikale i Dacica . Ko vam kriv
Pa isto sranje. Autokratsko drustvo . Narod gdje se cijeni jednoumlje a ne sloboda . Samo sloga Srbina spasava , i zato slozno za Vucica i Dodika.Zato vi vaseg vepra ne menjate . Ajde uradi nesto , nemoj biti samo nemi svedok propadanja RS . Nas za razliku od vaseg bar prodaje oruzje preko posrednika Ukraini i voli ga zapad zbog toga . A voli zapad i sto smo prva zemlja koja je imala lgpb+ osobu za premijera . I onda sta vama zapadnjacima smeta nas predsednik ?
Kako prevaren ,kad vecina tog naroda nece u EU?Момо, колики је био прозападни налет у народу, поготово међу млађим нараштајем. Главна шаргарепа је била европска унија и улаз у исту. А то је била 2000-та година. Народ добио крила са свих страна и на крају преварен.
Ne kapiras . Nas se od vaseg mnogo razlikuje . Nas se sa zapadnim ambasadorima sastaje svaki dan i sta na kraju kaze Hill tako i bude . Vas to ne radi . To sto pricas se kod vas desava a ne kod nas . I pazi sada pokvareni smrdljivi zapad . Zato sto nas radi sta mu se kaze sve mu je dopusteno i zapad nema zamerke . I kazi mi onda jer treba voleti taj zapad ?Pa isto sranje. Autokratsko drustvo . Narod gdje se cijeni jednoumlje a ne sloboda . Samo sloga Srbina spasava , i zato slozno za Vucica i Dodika.
Ali naš sređuje i za njihovog.Dodik samo klima glavom.Ne kapiras . Nas se od vaseg mnogo razlikuje . Nas se sa zapadnim ambasadorima sastaje svaki dan i sta na kraju kaze Hill tako i bude . Vas to ne radi . To sto pricas se kod vas desava a ne kod nas . I pazi sada pokvareni smrdljivi zapad . Zato sto nas radi sta mu se kaze sve mu je dopusteno i zapad nema zamerke . I kazi mi onda jer treba voleti taj zapad ?
To mu je ostao tik od promaje na americkom tenkom . Mada se koprca ili bolje glumi od naseg ali i ja mislim da je zapad naseg angazovao da vepra Dodika kontrolise .Ali naš sređuje i za njihovog.Dodik samo klima glavom.
Ovaj naš je samo bolji glumac dok mi je servilnost prema zapadnjacima na max....Evo,najavljuje da će se 9 januar samo obilježavati a ne slaviti,njegov u skupštini izglasan zakon da se ne poštuju odluke ustavnog suda i visokog predstavnika je danas poništen,prihvatio je nametnuti izborni zakon.........nastavi niz.