SeljakizGrada
Član
Nismo imali ni mi ako ti je za utehuJa nemam vode od 22 h a tebe sam juce zezao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo imali ni mi ako ti je za utehuJa nemam vode od 22 h a tebe sam juce zezao![]()
Na tu temu bi se mogloProblemi sa strujom su tehnička stvar (potrošnja, kapacitet, kvarovi, održavanje...) i nemaju nikakve veze sa jednim čovekom. Ali današnji halospevi o tom čoveku u pojedinim medijima već prelaze iz teške propagande u bolest. Pa ni najvećeg sina naših naroda i narodnosti nisu tako glorifikovali za sve i svašta kao ovog. Još malo pa će zajebati i Kim Džonga...
Mozda fondacija Prosperitati ima vaznu ulogu??Ovo neki slepci
Погодила плажу и купаче. Имаче поклон американаца.
LOLAli ok ako dobijas neku sicu od love za baljezganja na forumima .
Senvicar misli da su i svi ostali ljudi sendvicari.
- stara srpska narodna izreka
Forum je mjesto za diskusije , a diskusije nisu podjela na vasi i nasi. Pitao si ga zasto ne pominje kasetnu bombu na plazu na Krimu , nasao ti je objasnjenja , ako nisu tacna ,jedino bi bilo u redu naci argumente , a ne odma nasi i vasi.Тртмрт да дође стани пани, односно баш овакви борци за слободу и доносиоци демократије да дођу по тебе шта би рекао? Немојте мене ја сам ваш??? Или пут под ноге и у бег??? Не би их чекао, али пази и они се боре против мрских руса и свега што долази са истока.
upravo zato sto nemaju argumente pocinju sa "nasi - vasi" i ad hominem napadima, stara sovjetska skola!jedino bi bilo u redu naci argumente , a ne odma nasi i vasi.
Istina je istina , a nasi smo al nas Putin , nase Ruse rasturi.
Разлогом на човека, уместо разлогом на разлог (лат. Argumentum ad hominem, или само Ad hominem) је стари логички софизам и може се рећи безобразлук коме су спонтано склони скоро сви људи, а који се показује у томе да супарник у разговору (расправи) не иде разлогом на разлог, него разлогом на човека и тако жели да обеснажи његову логичку и искуствену аргументацију.
Злоупотреба термина аd hominem обично садржи напад на особине супарника као начин да се оповргну њихови аргументи. Изједначавање нечије личности са утиском њиховог аргумента је логички силогизам.