How Stanley Kubrick’s film “Dr. Strangelove” exposed dangers inherent in nuclear command-and-control systems.
www.newyorker.com
odbrana moskve je u sigurnim rukama!
nas, rusa i ostalih spasitelja bele rase i boraca protiv globohomo 3000 miliona!
nasi i putinovi saveznici jedva cekaju da dobiju nove mlade, kad rusi pobede i uzmu od porazenog plemena sve zene u zarobljenistvo kao ratni plen!
ovaj branilac moskve iz ugande (inace sin predsednika ugande, sef generalstaba i general u ugandskoj vojsci) je vec bezecovao Djordjiju Meloni!
en.wikipedia.org
Muhoozi Kainerugaba (born 24 April 1974) is a Ugandan military officer. He is the son of President Yoweri Museveni[7] and currently serves as the Chief of Defence Forces of the Uganda People's Defence Forces (UPDF). He is also the chairman of the Patriotic League of Uganda, a pressure group lobbying for his presidency.
zna se i cena koju ce platiti putinu!
100 NKORE krava!
zauzvrat italija je poslala storm shadow krstarece rakete ukrajini i dala dozvolu da se gadja sa njima i na teritoriji rusije (jedini uslov je da ne smeju da ubiju niti jednu NKORE kravu, ako ih branioci moskve ponesu sa sobom za trampu):
According to the Mufti Council, some 20 million Muslims live within Russia's 146 million population
tass.com
a putin se raduje povecanju broja muslimana u rusiji (uskoro vecina, zato je putin podigao 8000 novih dzamija u rusiji):
i na kraju jedna vest sa trulog zapada (necu vise majke mi),
rabin iz new yorka je uhapsen jer je na malim oglasima prodao hiljade (5200) obrezanih kozurica!
ja licno mislim da je ovako bolje (prodati to na malim oglasima umesto cuvati), jer kad je hitler onomad krecio sinagogu (nadam se da svi znamo da je hica u mladosti bio moler?!?) a bio gladan i pojeo one bajate cvarke sto je nasao iza oltara..... nastao je haos!
mada je u vesti i recept kako to spremiti, posoliti i prziti na ulju kao kolutice od crnog luka, pise da su prvoklasni afrodizijak.... mora da je hitler pojeo presne!