Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odradi ovo , kopiraj rezultat pa cu ti se izvinuti .Vredjas inteligenciju ljudi sa foruma tom tvrdnjom oko Drine, mada je nebitno.
Ne trazim ja izvinjenje, ovim se ne bavim, a ono o cemu raspravljamo je neko osnovno znanje iz geografije.Odradi ovo , kopiraj rezultat pa cu ti se izvinuti .
IQ test hrvatski besplatan (2024) | Međunarodni IQ test
Međunarodni IQ test je korišten širom svijeta s prosječnim IQ rezultatom od 100. To je najtočniji i najpouzdaniji online IQ test dostupan.international-iq-test.com
Kako gledaš Savu i Dunav?@Banat013 Karta pred tobom ,sever gore , jug dole ,istok desno zapad levo .
RS je koliko mi se čini zapadno tj levo od nas i na levoj obali Drine.
Po karti Sava juzno a Dunav juzno i desno . Prema toku Vojvodina je sa leve straneKako gledaš Savu i Dunav?
Vidi jel u voznom stanju onaj voz iz "osme ofanzive " pa naloži i potovari raju .Po karti Sava juzno a Dunav juzno i desno . Prema toku Vojvodina je sa leve strane
@MOMOSARIC - kako da dodjem do dvojnog drzavljanstva i da pomognem Dodiku oko Banjaluke ?
Meni u Bogatiću Sava severno i istočno Dunav severno.Kako gledaš Savu i Dunav?
Neretva i Vardar ne razzdvajaju RS i Srbiju.Nije tačno Milane . Uzmi npr Neretvu ili Vardar pa reci koja je koja strana ?
Termin uzvodno se odnosi na smer ka izvoru reke, tj. nasuprot smeru protoka. Slično tome, termin nizvodno opisuje pravac ka ušću reke, u kome struja ide.
Termin leva obala se odnosi obalu sa leve strane u gledano u smeru protoka reke, dok je na suprotnoj strani desna obala.
Moraš da se prijaviš u mlade izvadjačeNisam o tome razmisljao uopste . Znam da nam dodju desno . A realno okrenes se kako hoces i moze da bude i levo i desno .
Da znas da hocu . Taman decu na vreme da ucim pravim politickim idejamaMoraš da se prijaviš u mlade izvadjače
Pogresno, dok tako razmisljamo i bice nam ovako.Neretva i Vardar ne razzdvajaju RS i Srbiju.
Možeš razmišljati kako hoćeš sloba dogovori granicu na Drini .Pogresno, dok tako razmisljamo i bice nam ovako.
Ипак је била одредба Бадентерове комисије.Možeš razmišljati kako hoćeš sloba dogovori granicu na Drini .
Nije šija nego vrat...Ипак је била одредба Бадентерове комисије.