mixer87kac
Član
Kod nas što su do sad uzimali plaćali su 35 evra kvadrat.
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na karticu moze jednom dnevno da se sipa i to do 400 litara maksimalno.Do koje kolicine se moze uzeti nafta na agro karticu? Jel ostalo samo 400?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
A kod nas ne bi bilo ni 3EKod nas što su do sad uzimali plaćali su 35 evra kvadrat.
Nismo mi papucari,mi neki nasedamo na gluposti.Ovo na slici je u najbolem slucaju kukuruz ako nije neka rizla ili tucanik za nasipanje izmedju pragova! A,čini mi se i da je vagon pociscen do kraja jer nema robe na vratimaDali mi se čini ili samo u srbiji papučar do papučara?U Poljskoj 'uništeno 160 tona ukrajinskog žita'
Oko 160 tona ukrajinskog žita je uništeno u nedjelju na željezničkoj stanici u Poljskoj usred velikih protesta, što je zamjenik ukrajinskog premijera Oleksandr Kubrakov nazvao činom "nekažnjivosti i neodgovornosti". Poljski poljoprivrednici koji su ovog mjeseca protestirali protiv, kako su...www.slobodnaevropa.org
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Oces iz drugog uglaNismo mi papucari,mi neki nasedamo na gluposti.Ovo na slici je u najbolem slucaju kukuruz ako nije neka rizla ili tucanik za nasipanje izmedju pragova! A,čini mi se i da je vagon pociscen do kraja jer nema robe na vratima
Ima do "papucarstva" dosta ,a mozda ima ovde i onih koji misle slicno kao ja npr , mada mislim ipak ne mnogo bas.Dali mi se čini ili samo u srbiji papučar do papučara?U Poljskoj 'uništeno 160 tona ukrajinskog žita'
Oko 160 tona ukrajinskog žita je uništeno u nedjelju na željezničkoj stanici u Poljskoj usred velikih protesta, što je zamjenik ukrajinskog premijera Oleksandr Kubrakov nazvao činom "nekažnjivosti i neodgovornosti". Poljski poljoprivrednici koji su ovog mjeseca protestirali protiv, kako su...www.slobodnaevropa.org
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kao i mi što smo devedesetih izboli vilama miiloševića.Jadni Ukr. seljak . U uslovima rata i bede uspe nesto da proizvede a braca sa zapada im ubadaju noz u ledja jer stite svoje seljake . Ajde postavite se u njihovu situaciju . Sta bi radili ? Jel bi krenuli vilama na Zelenskog ?
Zanimljivo poredjenje . Moguce da ce Zeleni isto zavrsiti kao Sloba u Hagu kada se vlast promeniKao i mi što smo devedesetih izboli vilama miiloševića.
Kijevu . Tu ce biti sediste tog sudaMožda u nekom ruskom hagu...
Ма банда не бренује ни своје сељаке а камо ли њихове. Морају некако да наплате онолико оружје.Jadni Ukr. seljak .