MONTOYA
Član
Milane...svi smo rizikovali nesto
I ovo nije kraj...
I ovo nije kraj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam šta reći na temu.
Zoki ,nije autoput .Po ceni koštanja je skuplji od autoputa .
Не знам како иде кроз ваш атар, али кроз наш Врбашки иде ко во кад пи.ша. Од толике равнице они су то тако искривили и све се вуче по неким њивама без потребе. Петље што измишљају па мене би било срамота да ставим потпис на такав план. Место просто и једноставно петље као на ЗР-НС путу да ураде код Жабља и решен проблем. И још ће се после поносити таквом глупошћу. А што се цене земљишта тиче мислим да ће ово бити пљачка невиђених размера.Nije autoput, ali mora da bude skuplji od autoputa jer graditelji moraju da savladaju planine, da buše tunele, prave vijadukte...
Malo jače cene od NIS.Sto se puta tice bice 4 trake oko 60 met. sirine i kao bice ograda pored puta .Kod mene su bili iz advokatske kancelarije Avramov iz NS. I PREDOCILI MI USLOVE otkupa zemlje naime drzava ce placati po klasi zemlje kvadratni metar i to 180 170 i 160 din. oni kazu da ce podici cenu za 1eur. i njihov vestak ceprocenjivati stete na usevimai parcade koji ostanu od parcele a da se vise ne moze obradjivati da drzava sve to plati. oni uzimaju pet posto preko drzavne cene sto uspeju naplatiti.Momci su bas spremni maju sve parcele i povrsine koje ce biti oduzete.
Koliko uzimaju kvadrata.Ti su i mene zvali telefonom. Znali su u m2 koliko mi se oduzima i sa koje parcele. A ponavljam, nikakvo rešenje još nisam dobio, niti mi je bilo ko rekao da će mi se eksproprijatisati zemlja zbog saobraćajnice. To što sam ja već bio upoznat sa tim gde će prolaziti trasa je zbog toga što sam sam tražio na internetu. Ali neko ko nije preterano znatiželjan da ispituje svako glasinu iz sela, a pri tom još i nije na ti sa internetom, lepo će se iznenaditi kad vidi da mu njivu po dijagonali seče novi put...
Još ne znam kako će ići,samo sam dobio napismeno da će ići preko parcele ali to je mizerija i sa tim 1E što advokati obećavaju.Kad ti uzmu gotovo kakvi sledece godine a kvadrata zavisi kako ti seku njivu ako je po duzini moze da ode i cela njiva jer put zauzima 60m sirine.