Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takvo nesto ne postoji da dobro radi i bude jeftino. Ako postavljas kameru uslov je valjda da ako nesto snimi identifikujes tog sto je snimila a ne ono "crnci u tunelu" , ili ides na efekat repelenta onda su dovoljne i najjeftinije , cak i lazne za ove sto ne znaju nista o kamerama.Ima li neko preporuku za kamere za video nadzor? Nista posebno mi ne treba, par komada da pokrijem dvoriste i mozda za radionicu. Bitno je da budu pouzdane, da se ne desi da zezne kad je potrebno.
Ima li neko preporuku za kamere za video nadzor? Nista posebno mi ne treba, par komada da pokrijem dvoriste i mozda za radionicu. Bitno je da budu pouzdane, da se ne desi da zezne kad je potrebno.
Nemogu da podnesem te Svabe i njihovo ponasanje,uvek su nadmeni i misle da su neki bitan Q...c.Kaze loznica ce biti novi tokio...moze i tu...
Bio sam kod coveka u tom kraju koji mi je pokazao gde je prva ispitna busotina uradjena...kaze prodao covek njivu koji zivi u nemackoj ili austriji i finansijski je dobrostojeci....i jos je rekao tim svojim nekadasnjim komsijama da ga ne zanima sta ce biti tu
Danju nesvetle,a nocu im rade crvene ic lampiceTo za kamere dali se vide , sijaju ili ne? Isto planiram da stavljam neke , pa razmisljam . Mozda su bolje da budu bas uocljive , i da blinkaju ako treba. Misljenja sam da je bolje da lopov ni ne dodje a obicno nece kad vidi da imaju kamere , nego da ih nevidi pa dodje ,pokupi,pa ti onda gledas ko je ,gdje je i sta snjim?
Nigde nisam napisao da treba da bude jeftino. A te lopove sto me potkradaju po nekad, mislim da bih identifikovao i vezanih ociju.Takvo nesto ne postoji da dobro radi i bude jeftino. Ako postavljas kameru uslov je valjda da ako nesto snimi identifikujes tog sto je snimila a ne ono "crnci u tunelu" , ili ides na efekat repelenta onda su dovoljne i najjeftinije , cak i lazne za ove sto ne znaju nista o kamerama.
HIKVISION je nesto sto radi , kineske su ali odnos kvalitet cijena je jako dobar,njihove standarde i ostali kopiraju , kopiraju i njihove kamere pa ima laznjaka, ali i njihove jeftine su skupe.