Ране деведесете, журка за дочек Нове године у старој кући мог другара - после седамнаестог понаљања "Питају ме у мом крају", престао сам да бројим.A sad malo drugacije, upravo došao sa koncerta Dragane Mirkovic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ране деведесете, журка за дочек Нове године у старој кући мог другара - после седамнаестог понаљања "Питају ме у мом крају", престао сам да бројим.A sad malo drugacije, upravo došao sa koncerta Dragane Mirkovic.
Sto ga ubi kad je tako sitan? Zasto je objavljeno odma da jr "umro" ? Moglo se prikrivati godinama da je u zatvoru negdje ili slicno. Zato sto je krajnja drskost , nije ni naravljen neki scenario ,alibi ,dabi se pokazalo ,jesmo ga ubili ,mozemo i uradicemo to kad god hocemo. Isto ko sto su "pomrli" Litvinjenko,Politikovskaja,Jusenkov,Estemirova,Prigozin,Magnicki,Njemcov,... i stotine sitne ribe poslane u Ukrajinu na prvu liniju a artiljerci,inzenjeri,piloti....На последњим изборима, Наваљни и његов ФБК су добили 3,4 % гласова, а нпр. ЛДПР Жириновског око 12 %
Са тих 3,4 % могли су да буду само симпатична декорација у руској Думи.
EDIT
Кажем да су могли да буду, само да су прешли цензус.
Mnogo teška rečenica.Daj bre Momo šta te više čudi od novog Hitlera....?
I sta sada treba raditi ? Rece izlapeli kljalavi starac Bajden pre tri godine da ce Putin zazaliti ako se ovom nesto desi . Prica se da krece Bajdan za Ukrainu . Samo da navuce vojnicke cizme i krece .Sto ga ubi kad je tako sitan? Zasto je objavljeno odma da jr "umro" ? Moglo se prikrivati godinama da je u zatvoru negdje ili slicno. Zato sto je krajnja drskost , nije ni naravljen neki scenario ,alibi ,dabi se pokazalo ,jesmo ga ubili ,mozemo i uradicemo to kad god hocemo. Isto ko sto su "pomrli" Litvinjenko,Politikovskaja,Jusenkov,Estemirova,Prigozin,Magnicki,Njemcov,... i stotine sitne ribe poslane u Ukrajinu na prvu liniju a artiljerci,inzenjeri,piloti....
Шта хоћеш да кажеш, да је наш вољени син наших народа и народности друг Тито био диктатор???
И ти и ја знамо да немаш баш никакав доказ за то што тврдиш осим из западних медија наметнуте слике на коју си развио условни рефлекс. Више сам него сигуран да ћеш своју скепсу, логику и способност сабирања 2+2 искључивати и укључивати по потреби, све у циљу да би "самостално" дошао до закључка "убио га Путин".Sto ga ubi kad je tako sitan?
Зато што је то термин који се уобичајено користи да се каже да су некоме престале животне функције. Формулације попут "представио се Богу", "преселио се у другу раван постојања", "бацио кашику" или било шта друго што се тиче узрока смрти, само пар сати пошто се она догодила, било би непримерено и нетачно.Zasto je objavljeno odma da jr "umro" ?
Могло се прикривати годинама само у случају даје умни ниво јавности на предшколском узрасту, али није, па би било довољно много оних који би приметили да је Наваљни престао да "твитује" из затвора и да његова породица и сарадници из неког разлога не могу да му иду у посету, како су то чинили до сада , после чега би се раскокодакали и то било као одличан повод да западни медији дигну грају.Moglo se prikrivati godinama da je u zatvoru negdje ili slicno.
Одакле теби идеја да Руси требају алиби пред неким (конкретно, тзв. "колективним западом") и прављење неких сценарија за било шта? Ти као да замишљаш овај случај са Наваљним као неки игроказ са одређеном поруком за одређену публику.Zato sto je krajnja drskost , nije ni naravljen neki scenario ,alibi ,dabi se pokazalo ,jesmo ga ubili ,mozemo i uradicemo to kad god hocemo.
Занимљиво је да си 1 кроз 1 употребио иста имена, ни једно мање, ни више, која су се појавила у текстовима (да ипак не кажем једног те истог текста малчице другачије интерпретираног) које су се појавили на нашим Интернет порталима пар сати после вести о смрти Наваљнога и са насловне стране данашњег "Блица". Интересанта "случајност". Сигуран сам да си ми та имена написао у свом коментару тако што си малчице гуглао, а не што нешто знаш о тим људима, чиме су се бавили, у коме кругу људи су били.Isto ko sto su "pomrli" Litvinjenko,Politikovskaja,Jusenkov,Estemirova,Prigozin,Magnicki,Njemcov,...
Не стотине ситне рибе, већ стотине хиљада, тачније, пет стотина хиљада. Да, знам то. Поменуо си то пре неки дан.i stotine sitne ribe poslane u Ukrajinu na prvu liniju a artiljerci,inzenjeri,piloti....
А први изгледа као увређени "куколд", тако да је "мртва трка".Kada uporedis Navaljnog i Putina onaj drugi dođe ko Mongolska baba.
То важи само за место председника? За канцелара не важи? Немцима није сметало што им је Меркелова држала и нож и погачу... колико оно година... шеснаест година?Dva mandata na mestu predsednika neke države je puna kapa ( na vascelom svetu )
Svako ko na ovaj ili onaj način pokušava to da prolongira je DIKTATOR .
Tačka
То је најбољи одговор који си могао да смислиш?Mozes slobodno kod Marica na hepiju, bas takve treba, u detalje si demantovao svirepo ubistvo od strane diktatora.
Sebe si ubedio!
Pardon sto nisam trazio dozvolu za rec od tebe!
Браним? Шта од кога?Kolega Zorge brani neodbranjivo.
А то вероватно није по фенг-шују?Predsednik i premijer nisu iste funkcije ali Putin je obavljao obadve.
Постоји ли у уставу неке земље да једно те исто лице не може да врши и једну и другу функцију?U normalnim zemljama postoji nešto što se zove Ustav kojim su ta pitanja rešena.
Можда ће ти лакше бити да своје тезе потврђујеш неким другим примером, само не Америком.Zamislite situaciju da u Americi neki predsednik poželi da menja Ustav da bi dobio još koji mandat. Mislim da bi visio sa prve bandere.
И шта ћеш ти поводом тога да радиш? Пишеш љутите "твитове"?Putin je jedna ljudska sramota koja je umislila da je veća i od pravde i zakona.
Колико? Дај макар отприлике.Bivši komunistički KGB ubica koji je pobio ko zna koliko pravih Ruskih patriota.
Ako su diktature prevaziđen oblik vladavine, baš me interesuje gdje svrstavate kraljevine
Nisam živio u kraljevini pa neznam dali je to diktatura ili demokratija.
Putin je najgori za Rusiju a koliko može da naudi Zapadu videli smo- umrece od gladi, zime a u stvari dobar deo Rusije nema grejanje. Vi rusofili imate perverzan osećaj da svoju mržnju prema Zapadu ostvarujute preko Rusije. Nema veze kolike su žrtve ali kad Medvedev ili Zaharova priprete...То је најбољи одговор који си могао да смислиш?
"...има пет двораца, двесто аутомобила и седаамдесет авиона..."
Браним? Шта од кога?
А то вероватно није по фенг-шују?
Постоји ли у уставу неке земље да једно те исто лице не може да врши и једну и другу функцију?
Можда ће ти лакше бити да своје тезе потврђујеш неким другим примером, само не Америком.
И шта ћеш ти поводом тога да радиш? Пишеш љутите "твитове"?
Колико? Дај макар отприлике.
Аха, а да који је то "добар део Русије" који нема грејање? Дај да угрубо видимо колико десетина милиона људи нема грејање и данас седи огрнуто у ћебе. Али да не будем као професор из вица, када од студента тражи имена и презимена жртава на "Титанику", па ћу те питати само да ли знаш због чега је зимус на неколико места у Русији гекнуло централно грејање?a u stvari dobar deo Rusije nema grejanje
ОК, сам сам се овде декларисао као русофил, али одакле си ти схватио да имам "мржњу према Западу"? Да, осећам неке анимозитете према неким стварима који долазе са тог Запада, али немој да мени и било коме другом продајеш тај тзв. Запад као пакет аранжман, да купујем све или ништа.Vi rusofili imate perverzan osećaj da svoju mržnju prema Zapadu ostvarujute preko Rusije.