Jesi li radio nekad mlecno govedarstvo??Plastenici su možda i gori po pitanju rada od mlečnog govedarstva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li radio nekad mlecno govedarstvo??Plastenici su možda i gori po pitanju rada od mlečnog govedarstva
Normalno da je mlečno govedarstvo najteži posao u poljoprivredi. Ja sam rekao u nekim stvarima za plastenike. Na primer sine sunce trči otvaraj, dune vetar trči zatvaraj, dune oluja odnese foliju ili iskrivi cevi,radna snaga posebna priča, kasni mrazevi,plasman robe ,nakon nekog vremena moraju se seliti itd.
Ovo si ti izjavio i nabrojao probleme u plastenickoj proizvodnji. Mogao bi sad da nam opises probleme i dobrovoljnu robiju u mlecnom govedarstvu.Plastenici su možda i gori po pitanju rada od mlečnog govedarstva
I problem je što sam ja surovo iskren i samim tim sam na meti uspešnih i snalažljivih i onih koji će od zarade na kukuruzu isfinansirati sledeću proizvodnu godinu i još im ostati novca za neko novo traktorče.
Sve probleme mlečnog govedarstva sabrane na jednom mestu naćićes u Milsped magacinimaTanko ti je objasnjenje.
To jeste jedan od problema i ništa drugo.Sve probleme mlečnog govedarstva sabrane na jednom mestu naćićes u Milsped magacinima
Da su pare date za uvoz završile kod proizvođača mleka imam utisak da bi krave bar malo manje smrdile.To jeste jedan od problema i ništa drugo.
Jedan veći problem je u najavi:veterinarska služba kojoj su prioritet psi i mačke jer je bolja zarada.Čast izuzecima.
Večiti problem od kada su se ljudi pogospodili pa im smeta smrad,naročito po gradovima.
Mladi beže da ne budu robovi i u govnima svakodnevno.....