Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako misliš na mene, ja nijednom nisam rekao da bolest nije postojala. Stigla je bolest, novi modernizovan virus, i ja sam osetio, pre toga sam sa temperaturom 39-40 normalno radio, nekada čak i teže fizičke poslove a od tog novog virusa ne mogu da ustanem iz kreveta a nešto da radim ni da pomislim.Ko nije imao tezak oblik korone,pise ovakve gluposti.Ni sam nisam verovao u to,u pocetku sam dobio prehladu koja se postepeno pojacavala.Mislio sam da to nije nista strasno,po svom obicaju popio sam par fervexa i nastavio sa poslom.Malko traktor,malko kamion i tako po ceo dan i noc.Jbg. sezona kamionskog prevoza i ratarskih poslova.Posle tako provedenih desetak dana,pao sam u krevet.Izvukao se i nastavio dalje po obicaju,posao preko glave.Nekako sam gubio snagu ali to sam smatrao da ide sa godinama,nemozes da zivis sa 47 kao sa 28.Sve mi je teze bilo raditi a kad sam trcao,vozio bajs ili plivao poceo sam gubiti dah i snagu.To sam sve mislio da ide u skladu sa godinama.Posle 18 meseci od korone sam zavrsio u bolnici zbog tromba na plucima,bilo je pitanje minuta hocu li se izvuci.Tako da,ko to nije preturio preko glave moze da pise da neveruje u to ali to je nesto sto se desilo mnogima.Ovi koji to nisu imali,tvrde da je to teorija zavere i ostale gluposti.
20 meseci pijem neke lekove za "razredjivanje krvi" pradaxa,sad cu da radim analize pa da prekinem koristenje@Goran G. - jel i dalje radis kao pre ( vremenski ) ? Korona ti je mozda bila opomena da promenis nacin zivota ( bez ljutnje jer ne mislim nista lose ) . Jel si primio vakcinu ?
Kazao danas Sekler da se i ruski ljudi u belom spremaju . Veruju da ce to biti pticji grip . Znaci naebacemo mi koji imamo zivine .A ovaj novi x virus sto je nedavno najavio u davosu predsenik szo ...
Ne postoji jos ali ce se pojaviti negde u maju...
Nisi vjerovatno slusao ,ili citao ,taj govor ,nego skontao izvuceno iz konteksta .A ovaj novi x virus sto je nedavno najavio u davosu predsenik szo ...
Ne postoji jos ali ce se pojaviti negde u maju...
Ne moraš da odgovoriš za vakcinu.20 meseci pijem neke lekove za "razredjivanje krvi" pradaxa,sad cu da radim analize pa da prekinem koristenje
Svako bira svoj putNisi vjerovatno slusao ,ili citao ,taj govor ,nego skontao izvuceno iz konteksta .
Al dobro , necu od sutra slusati zdravstvo , nego nestorovica ,nema vakcinacije , nije Putin napao Ukrajinu,neg ukrajina rusiju ,obuvam ujutro prvo patike pa onda carape i zivot ide dalje.
Pitao ga je zato da je vakcinisan ne bi imao trmbove. Dzabe ovde pisanje , naucnici trece oko sve zanaju.Ne moraš da odgovoriš za vakcinu.
Mom ocu je pukao mišić na nozi, lekari su pomislili na tromb, prvo što su ga pitali bilo je da li je vakcinisan protiv kovida. Rekao je da nije i onda su nastavili analize i ispostavilo se da je pukao mišić i da je zato noga poplavela.
Naš dobar prijatelj nikada nije imao problema sa srcem, odjednom počeo da se guši i da mu skače pritisak. Lekari videli da je u predinfarktnom stanju i pitali su ga da li je vakcinisan, kada je rekao da jeste odma je lekar izvadio telefon pozvao klinički centar u Beogradu i najavio dolazak pacijenta a hitno je transportovan iz Požarevca. Dobio je 5 stenta.
Ne izmišljam ništa, u okruženju kome god je otkriven tromb prvo pitan je da li je vakcinisan protiv korone. Nisam stručan i nemam naučne radove kao što neki ovde pokušavaju da budu duhoviti, samo čujem i vidim šta se dešava i šta se dešavalo u mojoj okolini.
I završavam sa ovim, nema svrhe, kao što su svi ubeđeni i imaju dokaze i naučne radove da je zemlja okrugla tako i u vezi ovoga svi veruju statistikama, SZO i struci. Moglo je mnogo mirnije i sa manje žrtava da se prođe.
То што је твоја снаја радила за време короне је добра и права ствар и за то се школовала. И радила је свој посао за који је добијала плату. Имала је право да да отказ и да не ради у црвеним зонама.Bože kakve gluposti se ovde pišu...
Šta mislite vi koji pišete tipa - nije bilo Korone, bilo je, loše je lečena, vakcina je ubila te ljude i slične gluposti, kako se osećaju ljudi koji ovde to čitaju, a iglubili su nekog svog najmilijeg!? Snaja mi je u 4 navrata radila u Covid centrima. Arena, Reumatološki, sajam i Batajnica. Svaki od vas koji pišete ove gluposti trebalo je tamo da bude, da leči, ne da bude bolestan. Pitao bih vas kako biste tada razmišljali. Sram vas bilo.