trtmrt
Banned
i taj novac bi poslali Zelenskom .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i taj novac bi poslali Zelenskom .
U vreme protesta si pisao da radiš 65haNije u pitanju samo zadnji post. U zadnjih deset postova hoces da omalovazis i izvredjas ljude koji rade 100 i vise ha zemlje. Velicas ove koji rade 5 ha, a verovatno ti je jasno da oni ne zive od tih 5ha nego imaju i neki dodatni posao. Pravis se pametan kako subvencije ne treba davati kao da su ih ovde u Srbiji izmislili, kao da ih ne praktikuje cela Evropa. I da znas da sam se pronasao u tvojim pisanjima jer radim oko 100ha zemlje i pre dve godine sam bio na nuli jer nije rodilo, a prosle godine sam na nuli jer su lose cene i sta tu nije jasno??
Da ne bi i imovinsku kartu da ti prilozim?? Dva gazdinstva 100ha.U vreme protesta si pisao da radiš 65ha
Nema potrebe ništa da prilažeš.Sam si pisao,nisam te ja terao.Da ne bi i imovinsku kartu da ti prilozim?? Dva gazdinstva 100ha.
Jedna vreća zlata za mog BakiraI u Bosnu su ušle milijarde dolara + krediti. Ovih, oko 3 000 000 ljudi trebalo bi da živi kao bogataši.
Čudna ta nauka.
Matematika.
Neka moja teorija ,pojednostavljena :" Hajde da nam bude bolje svima " ? Kako ? Treba nam vlada koja ce znati da radi u tom pravcu i vuce poteze ,donosi zakone ,vodi ekonomiju ,I u Bosnu su ušle milijarde dolara + krediti. Ovih, oko 3 000 000 ljudi trebalo bi da živi kao bogataši.
Čudna ta nauka.
Matematika.
Беше пре неки дан графикон, мислим из "Вол Стрит Журнала" да је 2023. Немачка је била, после 'Мерике, други по обиму донатор ВОЈНЕ помоћи Украјини - 18.1 милијарди, да л' евра ил' долара, нисам запамтио. Ту није урачунато упумпавање пара у украјински буџет, за плате пензије и остале потребе.Тај новац је већ отишао Зеленском, а сад кад се треба вадити из гована онда се штеди на пољопривередницима.
Историја се понавља?
Milioni ljudi u opasnosti – održan tajni sastanak. Imaju užasan plan
Političari AfD-a, neonacisti i bogati preduzetnici, na tajnom sastanku su navodno planirali da proterivanje iz Nemačke milione ljudi stranog porekla.www.b92.net
Па добро, они пре 100 година су били по пивницама и мало мање тајни. Идеје сличне.
Не могу а да не приметим свако мало у расправама буђење старих духова и идеја.