talianu
Član
Ne treba sigurno,pre neki dan supruga i ja svratili produžili za 10 min na još 10 g.Slike nam skinuli iz baze od prošle g kad smo pravili LK.
Isto 44 g ja.
Isto 44 g ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba za naočare izdaje se normalno na 10 godina, upisuje se napomena i prolazi se lekarski uz napomenu da treba korekcija.Ako imas neko ogranicenje,naocare uglavnom onda treba
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ниси ни мог'о - ја носим ђозлоке и дају ми дозволу на пет година, па онда здравствени преглед и са том ћагом идем до полицијске станице по нову возачку.
Тако сам и ја 1998. добио на 5 година.Da li je i tad neko od tih službenika u policijskoj nešto zakazao, pa sam prvo dobio na 5 godina, ne znam...
To me i muči, posle toga na 10, pa opet na 10, i sada treba da se produžava...
Nesto mi nije jasno,Sremac a pises sa iJekavicom?Smatram da mi Lekarsko ne treba...
Odlučih , idem bez Lekarskog, pa ćemo videti...
Hvala svima koji su uzeli učešća u diskusiji na moju dilemu...
Moram u krevet , sutra idem u I smjenu, opet "perpetum mobile" smjene....
Koд мене нема шта да се тражи - ако носиш наочаре, обавезно те сликају са њима (имају чак и празан рам, без стакала, да не праве одсјај када те сликају) и такав идеш на возачку.И још сам ја тражио да ме сликају са наочарима јер их стално носим али нису хтели.