Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni su odavno pokorni i poslušni koliko je Britancima potrebno. Grci znaju da od zapada zavisi mit i njihovoj u najvećoj meri izmišljenoj istoriji.
Pa ako ko ima bućkuriš od istorije to smo mi ,i uopšte Slovenski narodi na Balkanu.
Pa mi se još držimo stihova F. Višnjića kao istorijskih činjenica.

Radim pa nisam stigao da završim izmenu poruke.
Oni su odavno pokorni i poslušni koliko je Britancima potrebno. Grci znaju da od zapada zavisi mit i njihovoj u najvećoj meri izmišljenoj istoriji.
Svi izmošljeni narodi ili sa izmišljenom istorijom i konvertiti su najsložniji. Složni su oko toga da dokažu da su to zašta se pretstavljaju. A mi Srbi znamo da smo Srbi i onda se neslažemo oko manje bitnih stvari. Nadam se da će se promeniti i ako nam ubacuju u glavu ,,pozitivnu diskriminaciju" i ,,novi normalnost" gde je nenormalno postalo normalno.

Pa ako ko ima bućkuriš od istorije to smo mi ,i uopšte Slovenski narodi na Balkanu.
Pa mi se još držimo stihova F. Višnjića kao istorijskih činjenica.
Možda ti ali mnogi ne. To što ti radiš iz neznanja se zove autošovinizam. Mnogi znaju istinu i ako je 99% dokaza uništeno, pokradeno ili falsifilovano. I onaj 1% je od ogromnog značaja jer je dokaza bilo više nego kod drugih. Nije slučajno da su se baš na nas okomili da nam pokradu i falsifikuku sve, od jezika, znamenitih istorijskih ličnisi, građevina i td. Kado da to rade nekome ko nema to što mi imamo ?

Jašta nego izmislili.
Platon je Petar, Aristotel je Anastas, a Sokrat je Slavko.
Možeš biti ciničan, a možeš malo i čitati knjige koje su napisane pre Berlinskog kongresa, kada je bilo mnogo više dokaza i manje uticaja i falsifikata. Sve mora da bude logično i da ima objašnjenje logično.

Видиш момо колико је твоје незнање ниси ставио његов град

Тако момо можда од тебе некад и буде србин а не дами ствараш туђе историје туђе нације они нек својатају своје а не српске краљеве

Možeš biti ciničan, a možeš malo i čitati knjige koje su napisane pre Berlinskog kongresa, kada je bilo mnogo više dokaza i manje uticaja i falsifikata. Sve mora da bude logično i da ima objašnjenje logično.
Te knjige se mnogo teško nalaze i one su samo za određenu grupu čitalaca, ne daje se to svima.
A inače Grčka nije samo plaža i more, možda ima tamo i neki muzej i arheološki lokalitet. Čak bude i besplatno ili za neku siću, pa može da se i odvoji bar jedno popodne da se nešto i vidi svojim očima i uveri u zvaničnu pisaniju.

Ma kakav muzej ,sve sam falsifikat , a i onaj Akropolj vidi se da su ga na brzinu sklepali kad se onako urušio sve radi izmišljanja istorije.

Ko je kriv kada ti se neko pokvaren, sa ukradenim novcem i lošim namerama umeša u tvoj život, ti ili taj ?
Pa naravno uvek ja jer sam to dozvolio.
U pravoj kući (državi) gde su odnosi iskreni i javni i gde niko ništa ne krije bilo to loše ili dobro ne može niko da se umeša pa ma koliko novca i kakve namere imao.
U kući (državi) gde čeljad vuku svako na svoju stranu jedno pije , drugo se kocka ,treće drogira tu može i hoće da se umeša svako ali to nije greška toga što se meša nego glave kuće.
Mnogi će da kažu- znaš bila su to primerna deca ali su upala u loše društvo- e nije nego ,nisu ona upala nego si ih ti ispustio....

Te knjige se mnogo teško nalaze i one su samo za određenu grupu čitalaca, ne daje se to svima.
A inače Grčka nije samo plaža i more, možda ima tamo i neki muzej i arheološki lokalitet. Čak bude i besplatno ili za neku siću, pa može da se i odvoji bar jedno popodne da se nešto i vidi svojim očima i uveri u zvaničnu pisaniju.
Da li si nekada čuo za reči ,,iluzija, falsifikat i prevara" ? Kako da neko zna da li je tačno ono što piše ispod nekog artefakta ?

Пре две недеље стојао испод акропоља шта је ту илузија а шта превара

Можда је и Радивој Пешић само велики илузијониста а може бити и у праву

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh