Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па у црвенки редовно паркирају у десној траци на семафору. Од мотора до камиона. Још нисам чуо да је неко нехебо због тога.
То је угрожавање саобраћаја.

Bili su Mali i Moma . Morao je Mali da ide jer je imao 500 dinara a racun bio 585 d. Onda je Mali svojim nevidjenim vestinama sve kupio .
@deks - jel sada jasno da marketing ove vlade rade stranci . Nekada smo zezali amere kako su glupi i ne shvataju humor pa im ubacuju smeh u serijama da znaju kada da se smeju . Nazalost mi smo postali jos tupaviji od najtupljih amera 🥺

Ti si tvrdio da je Grčka istorija falsifikat, a nijedan dokaz nisi izneo. Izvoli, daj činjenice, šta je falsifikat iz antike ili novije istorije. Koje su to knjige ili artefakti koji dokazuju suprotno od zvanične istorije.

Tako je Momo . Ima legenda o njemu ali ipak necu . Ispasce da ne cenim ljude iz istorije . Uglavnom prica je o lepoj cobanici i Tvrdku 🤣
Zar nije cobanicu uvatio njegov unuk Tomas?

Zar nije cobanicu uvatio njegov unuk Tomas?
Ma i taj je skakao na cobanice ali Tvrtko je bio poseban . Nesto ovako je bilo 🤪

Ma on se zove Boderlica i original je
To je prezime . Pravo srpsko prezime sto bi rekli pojedini " veliki " srbi . Steta sto nece ovo procitati jer sam i ja ignorisan od doticnog .
Samo da postavim kako se pisalo pre 1852 godine pa malo razmislite sta smo i ko smo .
Screenshot-2023-09-13-21-14-44-836-com-android-chrome.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh