Sapatnik
Član
Па у црвенки редовно паркирају у десној траци на семафору. Од мотора до камиона. Још нисам чуо да је неко нехебо због тога.
То је угрожавање саобраћаја.
То је угрожавање саобраћаја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bili su Mali i Moma . Morao je Mali da ide jer je imao 500 dinara a racun bio 585 d. Onda je Mali svojim nevidjenim vestinama sve kupio .Verovatno ana
Mozda je imao dobru erekciju?Jel neko zna ili predpostavlja kako je Tvrtko dobio ime ( @MOMOSARIC ) ?
Tako je Momo . Ima legenda o njemu ali ipak necu . Ispasce da ne cenim ljude iz istorije . Uglavnom prica je o lepoj cobanici i TvrdkuMozda je imao dobru erekciju?
Zar nije cobanicu uvatio njegov unuk Tomas?Tako je Momo . Ima legenda o njemu ali ipak necu . Ispasce da ne cenim ljude iz istorije . Uglavnom prica je o lepoj cobanici i Tvrdku
Ma i taj je skakao na cobanice ali Tvrtko je bio poseban . Nesto ovako je biloZar nije cobanicu uvatio njegov unuk Tomas?
Evropa tek danas kopira bosanske srednjovjekovne običaje
Mnogi su fenomeni bili u srednjovjekovnoj Bosni u odnosu na sve ostale evropske zemlje, pa se zato i danas kaže “Bosna je mimo svijeta”. Tako je bilo i s institucijom braka. Bosanski brak bio je jedinstven u Evropi zbog toga što u tadašnjoj Evropi, koja je bila kršćanska (katolička ili...www.stav.ba
To je prezime . Pravo srpsko prezime sto bi rekli pojedini " veliki " srbi . Steta sto nece ovo procitati jer sam i ja ignorisan od doticnog .Ma on se zove Boderlica i original je
Izgleda da mi nismo dobri jer on prosipa suvu inteligenciju a mi obični ljudi nismo dostojni.A da toliko inteligentan čovek nipodaštava članove foruma,to ne ide sa inteligencijom.U nekim stvarima se i slažem sa njim ali mu ta bahatost neće dobro doneti.On ignorise pola foruma
Nije li on Slavko ilićTo je prezime . Pravo srpsko prezime sto bi rekli pojedini " veliki " srbi . Steta sto nece ovo procitati jer sam i ja ignorisan od doticnog .
Samo da postavim kako se pisalo pre 1852 godine pa malo razmislite sta smo i ko smo .
Ma ako cemo pravo , i ti si u plej ofu . Nekad pises ok i bistro , a nekad , nedo bog.Nismo mi ni jedan ko svet al on je sampion