Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako ko ima bućkuriš od istorije to smo mi ,i uopšte Slovenski narodi na Balkanu.
Pa mi se još držimo stihova F. Višnjića kao istorijskih činjenica.

Видиш момо колико је твоје незнање ниси ставио његов град

Тако момо можда од тебе некад и буде србин а не дами ствараш туђе историје туђе нације они нек својатају своје а не српске краљеве

Te knjige se mnogo teško nalaze i one su samo za određenu grupu čitalaca, ne daje se to svima.
A inače Grčka nije samo plaža i more, možda ima tamo i neki muzej i arheološki lokalitet. Čak bude i besplatno ili za neku siću, pa može da se i odvoji bar jedno popodne da se nešto i vidi svojim očima i uveri u zvaničnu pisaniju.

Ma kakav muzej ,sve sam falsifikat , a i onaj Akropolj vidi se da su ga na brzinu sklepali kad se onako urušio sve radi izmišljanja istorije.

Pa naravno uvek ja jer sam to dozvolio.
U pravoj kući (državi) gde su odnosi iskreni i javni i gde niko ništa ne krije bilo to loše ili dobro ne može niko da se umeša pa ma koliko novca i kakve namere imao.
U kući (državi) gde čeljad vuku svako na svoju stranu jedno pije , drugo se kocka ,treće drogira tu može i hoće da se umeša svako ali to nije greška toga što se meša nego glave kuće.
Mnogi će da kažu- znaš bila su to primerna deca ali su upala u loše društvo- e nije nego ,nisu ona upala nego si ih ti ispustio....

Пре две недеље стојао испод акропоља шта је ту илузија а шта превара

Можда је и Радивој Пешић само велики илузијониста а може бити и у праву

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh